konačno progovorila

Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) +0 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Basinger u novom intervjuu otkrila je da pati od agorafobije i da se zato rijetko pojavljuje u javnosti.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica 20. stoljeća, danas 68-godišnja Kim Basinger, proslavila se 1983. godine kao Bondova djevojka u filmu "Nikad ne reci nikad opet", koji joj je donio i status seks-simbola.

Pogledaj i ovo showbuzz toksične veze Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

I dok je svojevremeno bila najtraženija glumica i rado viđeno lice na svim važnim događajima, posljednjih se godina povukla iz javnosti, a više je ne viđamo ni na filmskom platnu.

Sada je u zajedničkom intervjuu s kćeri Ireland Baldwin otkrila da je razlog njezina skrivanja poremećaj s kojim se bori dugi niz godina, a radi se o agorafobiji, odnosno strahu od otvorenih prostora.

"Morala sam ponovno naučiti voziti auto i godinama me bilo strah prolaziti kroz tunele", kazala je u emisiji "Red Table Talk".

"Zbog svega sam bila nervozna i sve mi je postao veliki problem. Nisam htjela izaći iz kuće", ispričala je te naglasila i da je zbog toga bila stalno iscrpljena.

A iako je izbjegavala svečane događaje, Basinger su zadnjih godina nekoliko puta ulovili paparazzi, a posljednji put u siječnju ove godine, i to na večeri s dečkom Mitchom Stoneom, s kojim je u vezi od 2014. godine. Fotke su potvrdile i da ljubav među njima još traje jer prije toga nisu viđeni zajedno od 2018., što je potaknulo i glasine o prekidu. Prije nego što su se zaljubili, glumica je bila Mitchova klijentica jer on radi kao frizer slavnih.

Kim se posljednjih godina prepustila i čarima estetske kirurgije, a učestali odlasci na botoks i druge korekcije također su kumovali njezinim sve rjeđim holivudskim angažmanima. Jednom prilikom priznala je i kako smatra da joj je naštetio status seks-simbola jer, kada je ostarjela, sve su je manje htjeli angažirati za uloge.

Inače, Kim je od 1993. do 2002. godine bila udana za glumca Aleca Baldwina, s kojim ima kćer Ireland, a prije njega bila je u braku s vizažistom Ronom Snyderom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 4 +13 Marijana Seifert - 5 Celebrity Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 1 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 3 Kolinda Grabar Kitarović +4 Kolinda Grabar Kitarović na promociji knjige Velimira Zajeca Celebrity Elegantna Kolinda pobrinula se da je svi primijete na utakmici na Maksimiru, a pogledajte tko joj je pravio društvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene