Svemirski nastup

Prije devet godina šarmirali su Ninu Badrić, a sada im je Maja poručila da su fantazija

Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Kristijan i Kristijan (Foto: Nova TV) Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Nova TV) +0 Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Galerija

Plesači Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić vratili su se u show "Supertalent" nakon punih devet godina.

Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić "nova su stara" lica showa "Supertalent" koje znamo pod umjetničkim imenom KIKI & KIKI i koje smo prvi put upoznali 2010. godine.

Pogledaj i ovo Nuo Cheng (Foto: Nova TV) Med medeni Malena Našičanka srca žirija otopila je talentom, ali i pričom kako je zapravo zavoljela klavir i glazbu

Kristijan i Kristijan otvorili su prvu emisiju uživo sedme sezone Supertalenta svemirskim koreografijom, koja je podigla publiku na noge, a Maju raznježili jer su poslušali njezin savjet iz audicijske emisije da se drže plesa.

"Vaš je nastup bio fantazija", poručila im je Maja.

Prije deset godina stigli sve do finalne emisije, a show završili kao petoplasirani plesači breakdancea. Od tada je prošlo dosta vremena, njih dvojica su ostali jako dobri prijatelji, a godinama su usavršavali svoj talent, što im se itekako isplatilo.

Naime, žiri je zaključio kako je njihov nastup bio jedan od najboljih u hrvatskoj verziji showa, ako ne i najbolji, te su jedva čekali njihov sljedeći nastup.

U vrijeme "Supertalenta" 2010. godine u žiriju su sjedili Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić.

Tada su nastupali u majicama "I love Nina", a cijeli nastup bio je upucavanje poznatoj pjevačici kao jedinoj ženu u žiriju. Dečki su na scenu izašli kao djedovi, a kako je točka odmicala, tako su se pomlađivali.

Publiku i žiri nasmijali su do suza, a na kraju su štapovima napravili srce. Nina Badrić je ostala bez riječi, a Enis je zatim priznao kako i on voli Ninu, iako je njezin tadašnji suprug Bernard Krasnić bio u publici.

Inače, ovogodišnji uvod u audicijskoj koreografiji nije se svidio Maji Šuput koja im je poručila da se drže samo plesa, a da se ostave glume. 

Sve o showu "Supertalent" i njegovim kandidatima čitajte na službenoj stranici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene