Ponižavanje žena?

Kićo na nogama zbog presude: ''Zbog mojeg bećarca su se potukli na jednoj svadbi''

Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Kićo Slabinac također je reagirao na presudu Branimiru Čolakoviću.

Branimir Čolaković iz Valpova proglašen je krivim zbog pjevanja bećarca, a o ovoj presudi bruji cijela Hrvatska. Naime, Branimir mora platiti 2000 kuna, odlučio je valpovački sud.

Pogledaj i ovo showbuzz Oslobodili ga! Slučaj 'Bećarac': Oslobođen optužbi

Kićo Slabinac bio je gost Dnevnika Nove TV i također komentirao ovaj slučaj koji je naljutio brojne bećare, Slavonce, Baranjce ali ljude diljem Hrvatske.

''Ja sam ih dosta pjevao ali srećom nikada se nitko nije pobunio. Pjevač koji pjeva bećarac sam sebe prezentira i mora paziti da nekoga ne uvrijedi, ali udruga B.A.B.E. su kazale kako je to uvijek ponižavanje žena, neki seksizam. Meni su žene toliko bećarca zapjevale da bih mogao umrijeti od stida'', kazao je Kićo koji nije iste tužio, a bećarac je pjevao i političarima i to ga nije stajalo kazne.

''Ovo je bila smotra, zabava, nije tu nitko bio da batinja ljude i da stoji kao mumija, već da se uklopi u sve to skupa'', govori Slabinac.

''Bećarac je neka vrsta dvoboja, on pruža šansu da ti odgovoriš i pokažeš koliko si duhovit i sposoban. Meni su se jednom ljudi potukli zbog bećarca u svatovima'', otkrio je Kićo koji kaže da ovo nije kraj ovog problema pa namjerava organizirati i okrugli stol na temu bećarca.

''Slavonija je ništa bez bećarca, to nije Slavonija'', zaključio je glazbenik, a osim njega bećarcu su dali podršku i tamburaški sastav Garavi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Garavi (FOTO: Facebook) Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Garavi (Foto: PR) Zanimljivosti On će platiti 2000 kuna, ali zato je podrška besplatna: ''Tebi zbog plave bluze, prijeti par godina ćuze''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) +4 Snježana Mehun Celebrity Poduzetnica iz Karlobaga pokazala svoje najlošije izdanje: ''Prepala sam se same sebe u ogledalu''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene