Pogledajte galeriju!

Kič i pretjerivanje? 'Pogledajte moje jezero, privatni casino, bazen...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su ga optužili za kič i pretjerivanje zbog ovakvog hvalisanja na Twitteru dok se treba suočiti sa sudom 22. srpnja zbog ozbiljnih optužbi.

Nakon što je prije nekoliko dana optužen za brutalno premlaćivanje bivše djevojke, 50 Cent je u nekoliko navrata demantirao optužbe zbog kojih ga je policija privela, a kako bi dokazao da nije u pritvoru, objavio je niz fotografija s njegovog imanja u Los Angelesu.

>> Ljutiti pjevač bivšoj srušio vrata, razbio stan i PRETUKAO JE!

Pogledaj i ovo Daphne Joy (Foto: Instagram) Zadnju djevojku skriva Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio

Naime, 50 Cent je objavio slike na Instagramu, a ispod svake bi napisao gdje se nalazi - 'Sad sam u svojoj dvorani', 'Sad sam na bazenu', 'Sad sam u kasinu'...

Mnogi su ga optužili za kič i pretjerivanje zbog ovakvog hvalisanja na Twitteru dok se treba suočiti sa sudom 22. srpnja zbog mnogo ozbiljnijih optužbi.

Optužen za napad

Podsjetimo, 50 Cent je napao bivšu djevojku Daphne Joy koja tvrdi da imaju zajedničko dijete. Prema papirima suda u Los Angelesu, 50 Cent je fizički napao i istukao Daphne Joy te razbio stan u kojem ona živi te napravio štetu od 7.100 dolara.

Djevojka se zaključala u spavaću sobu i pozvala policiju, a 50 Cent je navodno bio toliko ljutit da je razvalio vrata i pretukao je.

Ako ga sud proglasi krivim, mogao bi dobiti do 5 godina zatvora te kaznu od 46.000 dolara, a na sudu će se pojaviti 22. srpnja. Daphne je inače manekenka s kojom je 50 Cent hodao 3 godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene