teški dani

'Ona nije ni sjena onog kako je nekad izgledala, iscrpljena je'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkako je Lamar Odom završio u bolnici, Khloe Kardashian ga ne napušta. Ne želi se odmoriti dok ne bude sigurna da će njen bivši biti dobro.

Lamar Odom konačno se probudio iz kome, a Khloe Kardashian tek sada može bar malo odahnuti. Vedra i uvijek nasmijana djevojka danas nije ni sjena ono što je bila nekad.

Pogledaj i ovo showbuzz veliko srce i u nevolji Evo zašto je Khloe Kardashian omiljena pripadnica svog obiteljskog klana

Barem ako je vjerovati riječima njene najbolje prijateljice Malike, koja je također u Las Vegasu. Otkako je završio u bolnici, Khloe se ne odvaja od Lamara, ne želi se odmoriti niti ga napustiti, barem ne dok se ne uvjeri da je dobro.

Lamar Odom došao k svijesti i prvo se obratio Khloe!

Malika je izjavila kako je njena prijateljica iscrpljena te sjena onog kako je nekad izgledala. Neispavanost i briga za Lamara učinili su svoje. Obitelj Kardashian složno je stala uz košarkaša, koji s Khloe ne živi već više od godinu dana. Unatoč svemu, još uvijek se vole, a sve što je dosad starleta napravila za Lamara dovoljan je dokaz toj tezi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene