Prošlo je točno tjedan dana otkako je Khloe Kardashian rodila svoje prvo dijete, djevojčicu True koju je dobila s partnerom Tristanom Thompsonom, i to samo dva dana nakon što su u javnost procurile snimke na kojima ju vara.

Galerija


Iako mu je dopustila da prisustvuje rođenju njihove djevojčice, Khloe Kardashian i Tristan Thompson ne žive zajedno.

Vezani članci Khloe Kardashian Khloe Kardashian zbunila pratitelje izgledom ruku i nogu na fotografijama, a onda se potrudila sve objasniti Khloe Kardashian Golemim prstenom potaknula glasine o zarukama s ocem svog djeteta koji ju je varao dok je bila trudna

Naime, kako piše časopis People, reality zvijezda boravi u njihovom domu u Clevelandu, dok je Thompson za to vrijeme u stanu u blizini njih.

Khloe je košarkaša i oca svog djeteta iz njihove kuće izbacila nakon što je vidjela snimke na kojima Tristan koketira s drugom djevojkom. Iako se pisalo da mu je odmah sve oprostila, članica obitelji Kardashian odlučila si je uzeti neko vrijeme da razmisli o svemu, prvenstveno zbog toga što ne želi biti samohrana majka, a Tristan se navodno jako kaje zbog svega.

 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Khloe su nakon poroda posjetile i sestre te majka Kris, no ona odbija svaku njihovu pomoć i sve želi sama.

''Bez obzira na sve, važno joj je i da se Tristan poveže s njihovom kćeri. Khloe uživa u svakom trenutku i pokušava samo razmišljati pozitivno. Sve što je ikada željela jest biti majka. Pokušava si ne dopustiti da joj negativne stvari sada utječu na raspoloženje i zasjene najnevjerojatniji trenutak u njezinu životu. Spremna je Tristanu sve oprostiti, samo joj za sve treba malo vremena'', govori izvor.

Dodaje da je Tristanu užasno žao zbog svega te da je konstantno moli da mu da još jednu šansu.

Otkako je preljubnički skandal njezina partnera ispunio sve stranice tabloida, Khloe se oglasila samo jednom, i to kada je stigla kući s sa svojom djevojčicom.

A što će dalje biti, vrijeme će pokazati.

 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)