Treninzi su se isplatili

U ultrakratkoj haljini u prvi plan je izbacila ono što je zaštitni znak nje i njenih slavnih sestara, obline su došle do izražaja!

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian Khloe Kardashian +0 Khloe Kardashian - 4 Galerija

Khloe Kardashian pojavila se na događaju u Disney rezidenciji te privukla mnoge poglede zbog haljine koju je nosila na sebi.

37-godišnja Khloe Kardashian stigla je na događanje ispred Disney organizacije u New Yorku zajedno s majkom Kris Jenner.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Khloe je za ovu prigodu obukla plavu usku haljinu s golim ramenima, a ovaj komad odjeće otkrio je sve Khloeine obline za koje se puno trudi i provodi mnogo vremena u teretani.

Khloe je uz haljinu imala i jednostavne sandale boje kože te velike sunčane naočale, a kosu je stavila puštenu s ugrađenim ekstenzijama po kojima su Kardashianke poznate.

Ova Kardashianka na Instagramu često objavljuje nove fotografije, a pratitelji je nerijetko napadaju kako previše koristi fotošop, a nedavno je nastala velika drama oko fotografije koju je objavila Khloeina baka Mary Jo.

Khloe je pozirala pokraj bazena, a na fotografiji ne izgleda kao na svim ostalim fotografijama u kupaćem kostimu pa su je mnogi zbog toga napali jer pokazuje krive standarde ljepote.

Skandal je otišao toliko daleko da je Khloe na Instagramu emitirala live videozapis te pokazala svoje tijelo samo u gaćicama i rukama prekrila grudi kako bi pokazala kako stvarno izgleda.

Khloe ne izgleda loše ni na fotografijama koje nisu uređene, a to pokazuju i fotografije paparazza s nedavnog događanja.

Događaju koji je predstavio spajanje više organizacija: Disney+, Hulu i ESPN+ koji služe za pretplatnike i gledanje sadržaja, prisustvovali su i mnogi drugi poznati poput Dwaynea Johnsona, Claire Danes, Amy Schumer te ostalih.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene