Sve mu je oprostila?

Golemim prstenom potaknula glasine o zarukama s ocem svog djeteta koji ju je varao dok je bila trudna

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian na Instagramu je pokazala golemi dijamantni prsten kojim je potaknula glasine o zarukama s Tristanom Thompsonom.

Slavna starleta Khloe Kardashian (36) posljednjom objavom na svojem je Instagramu potaknula je glasine o zarukama s ocem svoje dvogodišnje kćeri True, košarkašem Tristanom Thompsonom (29).

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

Podijelila je fotografiju na kojoj je reklamirala cipele svojeg brenda Good American, no svu pažnju ukrao je golemi dijamanti prsten na njezinoj ruci koju je naslonila na golu stražnjicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

"Jesu li?" napisala je ispod fotke voditeljica Morgan Stewart, na što joj je Khloe odgovorila. "Da, jesu." Mnogi su to shvatili kao potvrdu njezinih i Thomsonovih zaruka, iako se Khloe kasnije pravdala da je time mislila da su njezine cipele na popustu.

"Wow, trava je savršeno pokošena", napisao je Tristan ispod fotke, potpuno ignorirajući brojne upite o njihovim navodnim zarukama zbog kojih Khloeini obožavatelji baš i nisu oduševljeni.

Naime, Thomson je Kardashianku prevario s brojnim ženama, a kamere su ga uhvatile u prevari dok je ona nosila njihovo dijete. U veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli.

Kardashianku su zbog nove šanse koju je pružila Thompsonu mnogi kritizirali, no pokazala je da ju nije briga za mišljenje javnosti. Uvjerenija u svoju odluku o oprostu postala je tijekom pandemije koronavirusa, kada je vrijeme u lockdownu provela s Tristanom i njihovom kćeri, a on joj je tada, kako su pisali američki mediji, pokazao da se promijenio.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Celebrity Zlobni jezici predviđali su brzi kraj vezi s 31 godinu starijim mužem, ali on joj u svemu uspješno parira, fotke sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene