Khloe Kardashian sa sestrom Kim snimala je nove epizode obiteljskog reality showa.

Galerija


Gdje god se pojave, ove dame ne mogu proći neprimijećeno.

Vezani članci Kim Kardashian Je li ovo najčudniji poklon koji ste vidjeli? Zbog onog što je Kanye darovao Kim neki su izjavili da gase internet Robert Kardashian - 3 Njegova tragična sudbina sve je šokirala, za tešku dijagnozu saznao je samo dva mjeseca prije smrti

Radi se o planetarno popularnim sestrama Kardashian, Kim i Khloe, koje su prošlog petka viđene u sunčanom Malibuu tijekom snimanja novih epizoda reality showa "Keeping Up With The Kardashians".

Ovoga puta, više pažnje privukla je 34-godišnja Khloe u dugoj haljini boje kože koja je istaknula njezine obline i XXL stražnjicu za koju je vrlo vjerojatno da ju je radila kod plastičnog kirurga, a ne u teretani, kao i ostale njezine sestre koje to također nikada nisu priznale.

Khloe se itekako promijenila od reality početaka svoje obitelji, no u posljednje vrijeme je pod stalnim napadima obožavatelja koji joj jasno poručuju kako je pretjerala s plastičnim operacijama na licu koje je dosita postalo deformiramo, u što smo se mogli uvjeriti prošlog petka.

Naime, njezin nos izgleda drugačije nego inače, a i usne su joj sve veće, zbog čega Khloe više ne liči na sebe, a da stvar bude gora, dotična se još i poprilično fotošopira na fotografijama na društvenim mrežama, pa možete zamisliti kakav je rezultat.

Dio obožavatelja počeo ju je uspoređivati s mamom Kris Jenner koja izgleda doista fantastično sa 63 godine, iako je i kod nje potpuno jasno da nije sve majka priroda. Tko zna, možda cure dijele istog plastičnog kirurga.

A čini se kako je starleta zadovoljna svojim izgledom.

Fotošop čini čuda: "Savršene" stražnjice slavnih ljepotica uživo imaju itekako celulita