"Vruće je vani", napisala je Khloe Kardashianu opisu fotke na kojoj pozira u badiću s leopard-uzorkom.

Galerija


Reality zvijezda Khloe Kardashian vrijeme karantene provela je u društvu kćerkice True, no slavna sestra nije gubila vrijeme ni na poslovnom planu. Marljivo je radila na svom brendu Good American koji je nedavno predstavio liniju kupaćih kostima, a u jedan od njih je i sama uskočila kako bi ga promovirala.

Vezani članci Kimberly Alexander Tvrdi da čeka dijete s bivšim dečkom slavne Kardashianke, s kojom je varao trudnu djevojku Khloe Kardashian Nikad mršavija reality zvijezda: Članica slavne obitelji zabrinula obožavatelje manjkom kilograma

"Vruće je vani", napisala je Khloe u opisu fotke na kojoj pozira u badiću s leopard-uzorkom. Obožavatelji su je zasuli komplimentima, a svi redom su pisali da je prekrasna.

Kardashianka je tijekom karantene odlučila poraditi i na vezi s ocem svoje kćerkice, košarkašem Tristanom Thompsonom. Svjetski mediji brujali su o tome da se bivši par pomirio, unatoč prekidu koji je uslijedio prošle godine nakon što je košarkaš Kardashianu prevario te je cijela javnost saznala za to.

"Imamo dijete zajedno i zauvijek ćemo biti povezani. Želimo da nam odnos bude dobar onoliko koliko to može biti", ispričala je Khloe jednom prilikom, no nije definirala jesu li ponovno u vezi ili su samo prijatelji.

Ljetne radosti Todorićeve kćeri jedinice: Nasmijana se kupala u skrivenoj uvali, nije marila za znatiželjne poglede