vjenčanje u slavnoj obitelji?

Ostavio curu nakon poroda, no ona želi dijete baš s njim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian priznaje da planira dijete s dečkom Tristanom Thompsonom, nakon manje od godinu dana veze.

Khloe Kardashian i njezin dečko, košarkaš Tristan Thompson hodaju manje od godinu dana, ali Kardashian već nestrpljivo čeka vjenčanje i djecu s njim.

Pogledaj i ovo Tristan Thompson Nepopravljiv! Dok s jednom čeka dijete, po tko zna koji put uhvaćen je s drugom ženom kako ležerno šetaju ulicom

26-godišnji Tristan, dobio je svoje prvo dijete s bivšom djevojkom Jordan Craig prošle godine s tim da je par prekinuo tijekom trudnoće. No, čini se da sadašnja djevojka Khloe nestrpljivo želi dijete s njim, kao i zaruke nakon što je priznala da „nikada nije bila u takvoj vrsti ljubavi”.

"Voljela bih imati obitelj. Razgovarali smo o tome. On je već otac, a znam za činjenicu da će biti besprijekoran otac", izjavila je 32-godišnja Khloe za časopis ES.

"Definitivno želim biti mama, ali ne želim staviti pritisak na njega. Nije to u smislu „sat otkucava“. Osjećam u duši da će se to dogoditi", dodala je.

Na pitanje hoće li pristati ako ju Tristan zaprosi, Khloe je odgovorila: "Da". Khloe je ukazivala na to da su se već zaručili u ožujku, kada je objavila fotografiju prstena na svom vjenčanom prstu, no čini se da će do toga trebati još malo pričekati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene