Khloe Kardashian pojavila se na dodjeli nagrada People's Choice i privukla svu pažnju svojim izgledom.

Galerija


35-godišnju reality zvijezdu Khloe Kardashian mediji su nekada nazivali "ružnim pačetom obitelji" Kardashian, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma starleta se posvetila mukotrpnom klesanju tijela u teretani i brojnim plastičnim operacijama. 

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Vježbanje se svakako isplatilo jer Khloe nikada nije izgledala bolje. Kada se pojavila u uskoj crnoj haljini prozirnog topa na dodjeli nagrada People's Choice Awards svi su ostali bez daha od pogleda na njezino bajno tijelo, no dojam je pomalo pokvarilo - Khloeino operirano lice. 

Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner. Njezin je nos sve kraći, a usne sve veće, no ona se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje.

Komentari fanova koji ju mole da se prestane operirati Khloe su u jednom trenutku toliko počeli smetati da je isključila opciju komentiranja na svom profilu na Instagramu, gdje inače svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na kojima često ne nalikuje na samu sebe.

Kada se pojavi na nekom događaju, svi zure u njezinu savršenu figuru, a onda primijete da joj lice izgleda potpuno drugačije nego na fotkama kojima se toliko ponosi. Operacije, filteri ili šminka, što god bilo, fanovi su složni - previše je. 

Mlada glumačka zvijezda zauvijek nas je napustila: Doživjela je srčani udar sa samo 13 godina