Druga osoba

Savršeno tijelo nije moglo prikriti činjenicu da je lice deformirala plastičnim operacijama

Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Malika (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Khloe Kardashian pojavila se na dodjeli nagrada People's Choice i privukla svu pažnju svojim izgledom.

35-godišnju reality zvijezdu Khloe Kardashian mediji su nekada nazivali "ružnim pačetom obitelji" Kardashian, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma starleta se posvetila mukotrpnom klesanju tijela u teretani i brojnim plastičnim operacijama. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 11 Kratko i jasno! Khloe Kardashian dala je do znanja što misli o zlobnim komentarima pratitelja pa oštro vratila jednom na sljedeće pitanje

Vježbanje se svakako isplatilo jer Khloe nikada nije izgledala bolje. Kada se pojavila u uskoj crnoj haljini prozirnog topa na dodjeli nagrada People's Choice Awards svi su ostali bez daha od pogleda na njezino bajno tijelo, no dojam je pomalo pokvarilo - Khloeino operirano lice. 

Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner. Njezin je nos sve kraći, a usne sve veće, no ona se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje.

Komentari fanova koji ju mole da se prestane operirati Khloe su u jednom trenutku toliko počeli smetati da je isključila opciju komentiranja na svom profilu na Instagramu, gdje inače svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na kojima često ne nalikuje na samu sebe.

Kada se pojavi na nekom događaju, svi zure u njezinu savršenu figuru, a onda primijete da joj lice izgleda potpuno drugačije nego na fotkama kojima se toliko ponosi. Operacije, filteri ili šminka, što god bilo, fanovi su složni - previše je. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene