Khloe Kardashian ne liči na sebe iz nekih prošlih dana.

Galerija


Jesen je u punom zamahu za reality zvijezdu i članicu klana Kardashian-Jenner, 35-godišnju Khloe Kardashian, koja je zablistala u bojama tog godišnjeg doba i pokazala svima da nikad nije izgledala niti se osjećala bolje.

Vezani članci Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Tvrdi da je njezina ljepota prirodna, no lice joj je svakog dana sve manje prirodno: "Što ti se dogodilo?!" Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije

Khloe se u mini haljini bordo boje otputila na ručak u jedan od meksičkih restorana u Los Angelesu i pokazala isklesanu figuru kojom se dosad nije mogla pohvaliti. Inače, svojim imidžem u posljednje vrijeme zaokuplja pažnju javnosti, naročito promjenama na licu koje su sve vidljivije pa su njezini obožavatelji uvjereni da se slavna plavuša podvrgnula estetskim zahvatima. Neki su pokazali i zabrinutost pa su je na društvenim mrežama zamolili da stane na vrijeme dok nije pretjerala. 

No ona se na komentare uopće ne obazire, uživa u svom novom imidžu i živi život punim plućima. Nekada je nosila nadimak "ružnog pačeta" obitelji Kardashian-Jenner, no nakon razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma odlučila je poraditi na fizičkom izgledu i to se, čini se, isplatilo.