Khloe Kardashian snimljena je kako se valja po plaži na otočju Turks i Caicos dok je njezina pomoćnica strpljivo fotografira za Instagram.

Galerija


Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) pridružila se sestrama na odmoru na otočju Turks i Caicos, gdje je uhvaćena tijekom seanse fotkanja za Instagram.

Vezani članci Kylie Jenner Tek su joj 23 godine, a iskeširala je silne milijune na imanje na koje stane 12 automobila, bazen, sportski tereni... Kris Jenner i Khloe Kardashian Fotkom se otkrila? Majka ju od devete godine nagovara da ide na estetski zahvat, a čini se kako je napokon popustila

Kardashianka se izvijala i valjala po pješčanoj plaži u prozirnoj plavoj mini haljini ispod koje je se nazirao crveni jednodijelni badić s tangama, dok ju je njezina pomoćnica strpljivo fotkala u raznim pozama.

No čini se da Khloe nije bila zadovoljna jer je na Instagramu, pored fotografija na kojima nosi isti outfit, označila svoju sestru Kylie Jenner kao fotografkinju, a snimljene su i na drugoj lokaciji.

Kardashianka je za svoje objave u ovom izazovnom izdanju skupila milijune lajkova, pa se čini da se mukotrpno poziranje i mijenjanje fotografa ipak isplatilo.

A iako je oduševila svoje pratitelje izgledom na fotkama, bilo je i onih koji su je optužili da je išla pod nož jer joj lice na njima izgleda drugačije, no Kardashianka je optužbe porekla.

Inače, Khloe je prije pola godine pružila još jednu šansu ocu svoje kćeri True, košarkašu Tristanu Thompsonu, nakon što ju je on prevario nekoliko puta, a u prosincu je snimljena s golemim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci kojim je potaknula glasine o njihovim zarukama. O tome se još nijedno od njih nije oglasilo, a Kardashianka na zadnjim fotkama više nema prsten.

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Tatjana Jurić sasvim iskreno o poslu, ljubavi, tuzi zbog gubitka majke, ali i o tome tko ju vjerno prati na sva snimanja