Promijeni se!

Slavna starleta javno uvrijedila bivšeg dečka varalicu: "Zamisli da ti kći hoda s muškarcem poput tebe..."

Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian i Tristan Thomspon proslavili su 1. rođendan kćerkice True.

Slavna starleta Khloe Kardashian prošlog je vikenda obilježila 1. rođendan kćerkice True.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Ljubav nije bol Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Nju je dobila iz burne veze sa 7 godina mlađim košarkašem Tristanom Thompsonom koja je bila prepuna njegovih preljuba, a navodno i s bliskom prijateljicom obitelji Kardashian Jordyn Woods.

Iako mu je Khloe davala nekoliko šansi, nakon posljednje izdaje je odustala te se u potpunosti posvetila brizi o svojoj kćerkici kojoj je povodom prvog rođendana priredila i luksuznu zabavu prepunu balona, poklona, slastica i ostalih prigodnih stvari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A nakon glamurozne zabave, Khloe se pozabavila svojim društvenim mrežama kako bi uputila jasnu poruku muškarcima koji se prema ženama ponašaju poput Tristana koji se navodno nije iskazao niti u očinskoj ulozi prema True, kao niti prema svom prvom djetetu, sinčiću kojeg je dobio s bivšom partnericom koju je navodno varao s Khloe.

"Dragi muškarci. Zatvorite oči i zamislite da imate kćer te da se ona viđa s muškarcem poput vas. Jeste li se nasmijali? Niste. Onda se promijenite", poručila je fotografijom Khloe, a mnogi su u tome vidjeli još jednu uvredu koju je javno uputila bivšem partneru koji je nastavio živjeti po svom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Ipak, NBA zvijezda objavila je nekoliko fotografija s kćerkicom na Instagramu povodom rođendana te ju nazvao "princezom". "Kako vrijeme brzo leti, no uživam u svakoj minuti. Jedva čekam da nas dvoje sjednemo kod kuće i gledamo Kralja lavova", poručio je Tristan.

Navodno bivši par gotovo i nije razgovarao tijekom slavljeničkog vikenda, no starleta ne radi probleme kad Tristan želi biti s malenom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene