Christmas Eve party

Već je zaboravila muža - blagdane će provesti s drugim!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uživat će u ugodnom društvu na majčinom božićnom partyju!

Poznati igrač bejzbola Matt Kemp provest će Badnjak s Khloe Kardashian u kući za odmor njezine mame Kris Jenner u Hidden Hillsu, prenosi Radar Online. Njezinom blagdanskom partyju prisustvovat će preko 200 prijatelja i članova obitelji Kardashian.

Pogledaj i ovo showbuzz podrška prije svega Kim se oglasila fotografijom - emotivan trenutak za cijelu obitelj

Khloe Kardashian viđena u teretani s Mattom Kempom

'Matt, koji živi u susjedstvu, i za kojeg se zanima Khloe također će biti na partyju', otkrio je izvor. 'Ne očekujte da će se Khloe i Matt separirati u kutu kad znaju da se priča o njima kao o paru. Što se toga tiče, oni idu polako. Khloe je i dalje jako tužna zbog okončanja braka s Lamarom Odomom, no krenula je dalje prije nekoliko mjeseci', otkriva izvor.

Khloein suprug neće biti na partyju budući da je reality zvijezda podnijela zahtjev za razvod prije par tjedana. Odom smatra kako je Khloe iskoristila vrijeme, dok je on očajnički pokušavao spasiti njihov brak, i potajno se nalazila s Kempom, njemu iza leđa.

Drugi izvor demantirao je te navode i tvrdi kako se Kardashianova nije nalazila s Kempom Odomu iza leđa te da su oni samo prijatelji. 'On ju naprosto obožava. Matt je vrlo blizak s majkom, Judy Henderson, i to mu je donijelo bodove kod Khloe jer i ona stavlja obitelj na prvo mjesto', otkrio je izvor.

Kris Jenner također pruža potporu svojoj kćeri. 'I dalje volim Lamara, volim Khloe, ali mrzim sve ovo kroz što prolaze. No ako je to nešto što Khloe osjeća i mora napraviti, tada sam 150% uz nju', rekla je mama Kris.

'Khloe je napokon mirna nakon što je donijela odluku o razvodu s Lamarom. Po prvi puta ove godine, sposobna je odspavati cijelu noć bez da se pita gdje joj je muž. Svo ovo nepovjerenje i sumnje o Lamaru uzele su danak. To se više nije moglo izdržati. S Mattom se samo zabavlja, kaže da je on sunce nakon oluje', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene