Plastik fantastik

Voštana figura Khloe Kardashian puna je plastike kao i ona: Možete li prepoznati koja je prava?

Khloe Kardashian - voštana i prava (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - voštana i prava (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - voštana i prava (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Good American 1 (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - voštana 1 (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - voštana 2 (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

33-godišnja Khloe Kardashian dobila je voštanu figuru u muzeju Madame Tussauds u Las Vegasu.

Najmlađu sestru Kardashian nekada su nazivali ružnim pačetom obitelji.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian (Foto: Youtube screenshot) "Ovo je moj život" Slavna starleta slomila se do kraja: Bolni urlici zbog izdaje snimljeni na kameri

Riječ je o 33-godišnjoj Khloe Kardashian, koja se nakon bolnog razvoda od posrnulog NBA košarkaša Lamara Odoma posvetila teretani i zdravoj prehrani, a njezin se trud itekako isplatio jer Kardashianka izgleda bolje nego ikad.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je potpuno jasno kako je njezinou novom izgledu pomogao i rad plastičnih kirurga, Khloe doista nikada nije bila u boljoj formi. Svakodnevnom vježbanju vratila se i ubrzo nakon rođenja kćerkice True, koju je dobila sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Thompsonom. On je već nekoliko puta uhvaćen kako ju vara, no ona mu je sve oprostila, zbog čega se našla na udaru kritika obožavatelja.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe je nakon razvoda pokrenula i vrlo uspješan modni brend za žene s oblinama "Good American", a na zabavi povodom njegova lansiranja u listopadu 2016. godine pojavila se u trapericama iz kolekcije te seksi, čipkastom bodiju, koji su u prvi plan istaknuli njezine raskošne obline. A da je ovo bio jedan od njezinih najupečatljivijih lookova, dokazuje i činjenica da je starleta upravo dobila svoju voštanu figuru koja je odjevena identično kao ona tog dana.

Khloe Kardashian - voštana 1 (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - voštana 1 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njezina lutka od jučer stoji u muzeju Madame Tussauds u Las Vegasu, a s njezinim otkrivanjem momentalno su krenuli i komentari kako nema previše razlike između plastične lutke i Khloeina lica, koje se posljednjih godina itekako promijenilo zbog operacija i filera bez kojih očito ne može. Veliki dio obožavatelja žali za "starom" Khloe, koja nije bila toliko opsjednuta izgledom te je u obiteljskom reality showu "Keeping Up With The Kardashians" često zadirkivala sestre zbog toga te tako, među ostalim, postala najomiljenija među publikom.

Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No čini se kako doista rijetko tko može odoljeti okrutnim standardima ljepote koje nameće Hollywood po kojima dostojanstveno starenje nije prihvatljivo, a pretjerivanje je dio svakodnevice.

Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Koliko se starleta promijenila od televizijskih početaka, ostavljamo vam da prosudite sami.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene