ljubav pobijedila

Khloe Kadrashian i Lamar Odom odustali od razvoda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta i košarkaš odlučili su braku dati drugu šansu. Nevolja ih je ponovno spojila.

Khloe Kardashian i Lamar Odom povukli su sa suda papire za razvod. Par ostaje u braku, piše TMZ. Čini se da ih je najgora životna situacija spojila ponovno. Prema pisanju spomenutog portala, Khloe i Lamar zajedno su odlučili ne rastati se.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Konačno progovorila: 'Nikad ne možete biti spremni na ovakvo iskustvo'

Odvjetnica zgodne reality zvijezde, Laura Wasser, otišla je u srijedu na sud te zamolila suca da povuče papire za razvod. Sudac je uvažio zahtjev pa je par ostao u braku. Da podsjetimo, Khloe je još 2013. godine predala papire za razvod, no čekali su s konačnom odlukom jer su se očito nadali da će uspjeti prevladati poteškoće. Konačno su odustali ovog ljeta i sve je bilo spremno za razvod. Nove okolnosti dovele su ih do odluke da ostanu zajedno.

Lamar Odom već napustio bolnicu u Las Vegasu!

Oboje su potpisali zahtjev za povlačenjem zahtjeva za razvod. Lamar je posljednje vrijeme postao jako depresivan, a sve je dovelo do ove teške situacije. Khloe ga nije napustila nijedne sekunde. Umorna je, ali uz Lamara i u najtežim trenucima. Tijekom prenošenja košarkaša na rehabilitaciju u Los Angeles, uočena je dekica koju Khloe svugdje nosi sa sobom. Ovog puta, njome je ogrnula Lamara. Da je Lamar na prvom mjestu, Khloe je dala do znanja svima, pa i svojoj majci. Naime, donijela je odluku da neće snimati reality show 'Keeping Up With the Kardashians' dok se Lamar ne oporavi. Čini se da je ljubav pobijedila sve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene