Prošle subote Diddy je u svojoj vili priredio glamuroznu rođendansku zabavu na kojoj su bile i poznate sestre Kardashian-Jenner.

Galerija


22-godišnja milijarderka Kylie Jenner prošle se subote zabavaljala na 50. rođendanu repera i poduzetnika Diddyja.

Vezani članci Jennifer Lopez Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan Sestre Kardashian Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

U crnoj, dugoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom, majka kćerkice Stormi tulumarila je u društvu 28-godišnjeg modela i pjevača Faija Khadre, dugogodišnjeg bliskog prijatelja njezine sestre Kendall Jenner.

Duo je pozirao za Instagram u luksuznoj vili pored božićnog drvca, a na zabavi su bile i njezine polusestre Kim i Khloe Kardashian koje su također zasjale u glamuroznim, blagdanskim izdanjima.

Također, na proslavi u 40 milijuna dolara vrijednoj Diddyjevoj vili bile su i brojne druge zvijezde, poput Kanyea Westa, Beyonce, Jay Z-ja, Cardi B, Naomi Campbell, Mary J. Blige, Dr. Dre, Paris Hilton, Fergie, Snoop Dogg, Kate Beckinsale te brojnih drugih, no najviše medijske pažnje zaokupile su upravo reality sestre, po starom dobrom običaju.

No nisu samo njihove opravice i umjetne obline izazvale interes medija, već i činjenica da su se na istoj zabavi zabavljale Kim i Beyonce sa supruzima koje se već godinama ne mogu smisliti, preciznije, Beyonce ne može smisliti Kim.

Podsjetimo, njihovi supruzi bili su bliski prijatelji i poslovni partneri, a onda se Kanye spetljao s Kim, što je jako zasmetalo Beyonce koja navodno smatra kako njoj nije mjesto u njihovom društvu, jer je postala poznata bez ikakvog talenta. Malo po malo, ta netrpeljivost prešla je i na njihove supruge koji su se s vremenom udaljili. Potvrda da nešto nije u redu među njima bila je činjenida da je glazbeni par u posljednji tren otkazao dolazak na vjenčanje Kim i Kanyea u Italiji.

Tu je i jedna druga zanimljiva priča koja datira u 2017. godinu i slavnu Met Galu kada je Diddy snimio fotografiju u povećem muškom društvu, a jedine žene na njoj bile su Kylie i Kendall koje na njoj drže podignuti srednji prst. Ipak, reper je poznate sestre izrezao na objavljenoj fotografiji na Instagramu, no Kylie je nekoliko sati prije objavila originalnu fotografiju, pa se tako i saznalo da su djevojke bile na fotografiji.

Ne moramo posebno naglašavati kako se internet danima rugao sestrama koje ionako nisu preomiljene u društvu, kao ni ostatak klana, no i dalje svi žele znati gdje su, s kim i što rade...

Grubnić proslavio 38. rođendan u najdražem društvu: " Imam sve što moj svijet čini savršenim"