Dvostruki Oskarovac Kevin Spacey suočava se s novim optužbama.

Galerija


Skandal oko slavnog glumca Kevina Spaceyja poprima sve veće razmjere. Nakon što ga je glumac Anthony Rapp optužio za seksualno zlostavljanje Spacey je u policiji završio zbog još jednog slučaja napastovanja. Britanski mediji pišu da je slavni Oskarovac trenutno na ispitivanju ne iznoseći više detalja o slučaju.

Kevin Spacey (FOTO: Getty)
Kevin Spacey (FOTO: Getty)

Vezani članci Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Spaceyev zadnji film doživio "fijasko" tijekom vikenda, zaradivši samo 618 dolara! Eva Longoria (Grgo Jelavic/PIXSELL) Raj za slavne i bogate: Došli su na odmor u Hrvatsku i otišli puna srca, a mnogi su se vraćali i više puta!

Podsjetimo, s teškim optužbama Spacey se prvi puta susreo prije nešto manje od mjesec dana. Anthony Rapp optužio je Spaceyja za zlostavljanje koje se navodno dogodilo u trenutku kad je Kevin imao 26, a Anthony samo 14 godina. Obojica su radili na brodvejskim predstavama, a Spacey je jedne večeri pozvao mlađahnog kolegu na tulum u stanu. Na kraju zabave je, tvrdi Anthony, Spacey legao na njega i pokušao ostaviti seksualni odnos s njim.

Nakon skandaloznih optužbi Kevinu je stopirana hit serija "Kuća od karata" u kojoj ima glavnu ulogu, a izrezat će se sve njegove scene iz filma "All the money in the world" koji u kina tek stiže u prosincu.