Kakve scene

Kevin Costner pucao po Beogradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanovnici Beograda prošlog su proljeća ostali nemalo iznenađeni kada su na ulicama svoga grada ugledali Kevina Costnera s pištoljem u ruci.

Ni vunena kapa ni sunčane naočale nisu uspjele sakriti jedno od najpoznatijih hollywoodskih lica koje se u srpskoj metropoli našlo na snimanju filma prema scenariju Luca Bessona (Nikita, 96 sati, Veliko plavetnilo, Leon, Peti element...)

Pogledaj i ovo Kevin Costner Slomljena srca Kevin Costner razvodi se od lijepe supruge Christine, zna se i što im je presudilo nakon 18 godina braka!

3 DANA ZA UBOJSTVO u kojem se uz slavnog oscarovca u glavnim ulogama pojavljuju i Amber Heard te Hailee Steinfeld, a koji se počinje prikazivati u hrvatskim kinima 27. veljače.

Redatelj McG u akcijskom trileru 3 DANA ZA UBOJSTVO, kao i u svojim ranijim radovima (Charliejevi anđeli, serija Nikita...), kroz napeti zaplet istražuje i osobnu stranu međunarodne špijunaže. Naime, Ethan Renner (Kevin Costner) vrhunski je stručnjak za neutraliziranje neprijatelja, što je u suprotnosti s idealom dobrog oca.

NOVI FILM Toliko je različita da je smatraju opasnom!

On je operativac sa snažno izraženim osjećajem odgovornosti prema svojoj dužnosti koji na svojoj posljednjoj beogradsko-pariškoj misiji treba uloviti najopasnijeg terorista na svijetu. U isto vrijeme, prvi puta nakon deset godina morat će se brinuti za kćer teenagericu Zoey (Hailee Steinfeld) dok je njegova supruga (Connie Nielsen) na putu.

Ethan dobro zna što treba učiniti kad je na poslu, ali sačuvati distancu između karijere i nevjerojatno znatiželjne tinejdžerice misija je koja predstavlja dosada najveći izazov. U trenucima u kojima ni najmanja greška nije dozvoljena, on će morati spriječiti globalnu katastrofu, ali i onu kod kuće…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene