Kao vino!

Za njim su nekada uzdisale žene, a i danas u sedmom desetljeću ima pogled koji obara s nogu

Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Galerija

Radi se o Kevinu Costneru koji i u sedmom desetljeću izgleda fantastično.

Slavni glumac u siječnju je napunio 64 godine.

Pogledaj i ovo Kevin Costner (Foto: AFP) Posebna priča Sve su oči bile uprte u ženu koja je dopratila legendarnog glumca, s njom se rijetko pojavljuje, a predivna je!

Radi se o Kevinu Costneru koji i u sedmom desetljeću izgleda fantastično, što je dokazao i nedavno na premijeri filma "The Highwaymen" u Madridu.

Glumac je blistao u elegantnom, plavom odijelu s istim frajerskim pogledom koji je imao i u mlađim danima kada su za njim uzdisale djevojke i žene diljem svijeta.

Ipak, njegovo srce ima samo jedna, njegova supruga Christine Baumgartner koja mu je to postala još 2004. godine nakon 4 godine veze. Manekenku i dizajnericu torbi Costner je oženio na svom ranču u Aspenu, a par ima i troje djece.

Ipak, plavokosa Christine mu je druga supruga, a s prvom Cindy Silvom u braku je proveo 16 godina. Par je tijekom zajedničkih godina također dobio troje djece, a razvod je uslijedio 1994. godine.

Kevin ima još jedno dijete s Bridget Rooney s kojom je imao kratku vezu nakon razvoda, a nakon nje viđao se i s Birgit Cunningham.

1996. godine živio je i s top-modelom Elle Macpherson, no niti jedna ljepotica nije bila "ona prava" do Christine. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Željko Pervan i Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Blanka Vlašić nedavno postala voditeljica u duhovnom talk showu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 inMagazin Blanka Vlašić otvorila dušu, iskreno progovorila o ružnim riječima na svoj račun te čega se odrekla za korizmu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene