Radi se o Kevinu Costneru koji i u sedmom desetljeću izgleda fantastično.

Galerija


Slavni glumac u siječnju je napunio 64 godine.

Vezani članci Elle Macpherson - 5 Odigrala je jednu ulogu, i to potpuno gola, a u inat svima snimila je naslovnicu za Playboy Elle Macpherson Prozvali je jer i u 55. godini izgleda senzacionalno, ona odgovorila dežurnim dušebrižnicima na internetu

Radi se o Kevinu Costneru koji i u sedmom desetljeću izgleda fantastično, što je dokazao i nedavno na premijeri filma "The Highwaymen" u Madridu.

Glumac je blistao u elegantnom, plavom odijelu s istim frajerskim pogledom koji je imao i u mlađim danima kada su za njim uzdisale djevojke i žene diljem svijeta.

Ipak, njegovo srce ima samo jedna, njegova supruga Christine Baumgartner koja mu je to postala još 2004. godine nakon 4 godine veze. Manekenku i dizajnericu torbi Costner je oženio na svom ranču u Aspenu, a par ima i troje djece.

Ipak, plavokosa Christine mu je druga supruga, a s prvom Cindy Silvom u braku je proveo 16 godina. Par je tijekom zajedničkih godina također dobio troje djece, a razvod je uslijedio 1994. godine.

Kevin ima još jedno dijete s Bridget Rooney s kojom je imao kratku vezu nakon razvoda, a nakon nje viđao se i s Birgit Cunningham.

1996. godine živio je i s top-modelom Elle Macpherson, no niti jedna ljepotica nije bila "ona prava" do Christine. 

Blanka Vlašić otvorila dušu, iskreno progovorila o ružnim riječima na svoj račun te čega se odrekla za korizmu