Velika blamaža

Zemljo, otvori se! Slavni komičar pošteno osramotio pjevačicu pred kamerama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Kesha sa svojim pjesmama bila broj jedan na mnogim top listama, to ništa ne znači komičaru Jerryju Seinfeldu koji nema pojma tko je ona i to je javno i pokazao.

U Kennedy Centru u Washingtonu fondacija Davida Lyncha organizirala je 'National Night of Laughter and Song', koji je okupio mnoga poznata lica. Među uzvanicima se našla i poznata pjevačica Kesha, koja se zasigurno nije nadala blamaži na crvenom tepihu i to ispred kamera koje su sve zabilježile.

Pogledaj i ovo Jerry i Jessica Seinfeld još su zaljubljeni Slavni komičar nikad nije izgledao bolje, a uhvaćen je i u rijetkim trenucima sa suprugom, koju je prije 23 godine preoteo drugom muškarcu!

Naime, dok je slavni komičar Jerry Seinfeld davao kratku izjavu za jednu od televizija, na crvenom mu je tepihu prišla Kesha i srdačno ga pozdravila, a potom raširila ruke i upitala ga može li ga zagrliti. Sa širokim osmijehom, zbunjeni Jerry Seinfeld je zahvalio na komplimentu i kratko rekao da ga ne može zagrliti.

Osramoćena Kesha okrenula se i otišla, a 63-godišnji komičar potom je rekao novinaru, kojem je davao izjavu, da uopće ne zna o kome je riječ. Kada je doznao da je to Kesha, na Seinfeldu se vidjelo da i dalje ne zna o kome je riječ. 'Želim joj sve najbolje', poručio je Jerry. Video ovog nezgodnog trenutka možete pogledati OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene