Dr. Luke je drži u šaci. Kesha je pod zakletvom lagala da je Dr. Luke nikada nije ni taknuo, a kamoli silovao.


Čini se kako je ono što smo vidjeli tek dio priče. Pravna borba pjevačice Keshe s producentom Dr. Lukeom očito je bila samo dio cijele drame koja se odvijala u pozadini. Iako je sud donio odluku da Kesha ne može raskinuti suradnju sa svojom izdavačkom kućom jer bi im to nanijelo velike financijske gubitke, dozvolili su joj da surađuje s drugim producentima, ali samo ako ih Dr. Luke odobro.

Vezani članci Kesha Nakon teških trenutaka zasjenila sve na crvenom tepihu, nitko nije očekivao ovakav pogled kad je okrenula leđa! Policija, ilustracija Užas na maturalcu u Istri: Policija uhitila 19-godišnjeg Austrijanca zbog silovanja mlade Austrijanke

Kesha je na društvenim mrežama otkrila poruke koje je dobivala u zadnje vrijeme. Od nje su tražili da povuče izjave o silovanju, a za uzvrat dobiti će slobodu. Ipak, pjevačica ne odustaje od svojih izjava pa čak ni pod cijenu da joj unište karijeru. 'Ponuđena mi je sloboda ako lažem, javno se ispričam i kažem kako sam slučaj silovanja izmislila. Neću povući izjavu, radije bih da mi unište karijeru nego da ponovno lažem za čudovište (Dr. Luke)'.