Dr. Luke je drži u šaci. Kesha je pod zakletvom lagala da je Dr. Luke nikada nije ni taknuo, a kamoli silovao.


Čini se kako je ono što smo vidjeli tek dio priče. Pravna borba pjevačice Keshe s producentom Dr. Lukeom očito je bila samo dio cijele drame koja se odvijala u pozadini. Iako je sud donio odluku da Kesha ne može raskinuti suradnju sa svojom izdavačkom kućom jer bi im to nanijelo velike financijske gubitke, dozvolili su joj da surađuje s drugim producentima, ali samo ako ih Dr. Luke odobro.

Vezani članci Joso Mraović (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Presuda suda u Strasbourgu: U suđenju za "ličko rukovanje" Mraoviću nisu povrijeđena prava Kesha (Foto: profimedia) Slavna pjevačica se sagnula, a kratki kombinezon otkrio više nego što je htjela

Kesha je na društvenim mrežama otkrila poruke koje je dobivala u zadnje vrijeme. Od nje su tražili da povuče izjave o silovanju, a za uzvrat dobiti će slobodu. Ipak, pjevačica ne odustaje od svojih izjava pa čak ni pod cijenu da joj unište karijeru. 'Ponuđena mi je sloboda ako lažem, javno se ispričam i kažem kako sam slučaj silovanja izmislila. Neću povući izjavu, radije bih da mi unište karijeru nego da ponovno lažem za čudovište (Dr. Luke)'.