Lijepa trudnica

Kako je samo uspjela sakriti trbuščić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka udruga filmskih glumaca i ove je godine privukla broje slavne glumce, a lijepa trudnica blistala je u neočičnoj trudničkoj kombinaciji.

Izgleda kako je Kerry Washington pokrenula novi trudnički trend! Lijela glumica je na dodjeli Zlatnig globusa ponosno istaknula trudnički trbuščić, no ovoga je puta na dodjeli Američke udruge filmskih glumaca sakrila svoj rastupi trbuščić i otkrila malo gole kože. Poznate trudnice inače na crvenoh tepihu rado ističu svoje trbuščiće, a Kerry ga je uspjela potpuno kamuflirati.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik (Foto: Facebook) Stiže pojačanje! Ella Dvornik na presladak način najavila prinovu u obitelji: "Više ljubavi, manje sna"

Bio je to prvi službeni izlazak bračnog para!

Nosila je ružičasti top i široku suknju koje potpisuje Prada. Lijepa glumica u lipnju se u tajnosti udala za bivšeg NFL igrača Nnamdija Asomughaja s kojim čeka i prvo dijete.

Američka udruga filmskih glumaca dodijelila je na svečanosti u Hollywoodu filmu 'American Hustle' glavnu nagradu Screen Actors Guild (SAG) za najbolju glumačku postavu. Screen Actors Guild, čini oko 165.000 članova, a nagrade i priznanja dodjeljuje za najbolje filmove na ceremoniji u Los Angelesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene