nekad velika zvijezda

Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Profimedia) +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Galerija

Kerry Katona snimljena je na godišnjem odmoru u Španjolskoj gdje se zaručila s dečkom Ryanom Mahoneyjem.

Bivša članica britanske pop-grupe Atomic Kitten, 39-godišnja Kerry Katona uživa u odmoru u Španjolskoj, ali u najsretnijim danima nakon što ju je dečko Ryan Mahoney zaprosio uz dopuštenje njezine djece iz prijašnjih brakova.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) Nekad je bila prava zvijezda! Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

Kerry, Ryan i djeca uživaju u jednom od tamošnjih luksuznih odmarališta, a ona vrijeme najčešće provodi uz bazen pokazujući novu liniju nakon što je smršavila više od 20 kilograma, ali i u teretani kako bi ostala u što boljoj formi. Kerry često u intervjuima ističe da joj je s gubitkom kilograma poraslo samopouzdanje, a s težinom je imala problema nakon pet trudnoća.

No kako sama priznaje nije samo vježbanje zaslužno za njezin izgled već i injekcije koje joj smanjuju apetit, no i koje su rizične za njezino zdravlje zbog čega se našla na meti brojnih kritika.

Kerry se na meti kritika tijekom posljednjih nekoliko godina bila našla i zbog čestih odlazaka na estetske korekcije i operacije zbog kojih više na nalikuje sebe iz prošlih dana. Tako se osim za liposukciju bila odlučila za zatezanje kože oko trbuha, smanjila je grudi, ubrizgala botoks u lice, podgila obraze, povećala usne, koristi filere i to sve jer misli da će zahvaljujući tome izgledati mlađe. Je li to joj to pošlo za rukom, možemo procijeniti sami.

Brak s Ryanom s kojim je u vezi od 2018. godine za nju će biti četvrti po redu, a prije Ryana bila je udana za Briana McFaddena s kojima ima 18-godišnju kćer Molly i 17-godišnju Lilly-Sue, s Markom Croftom dobila je 13-godišnju Heidi i 12-godišnjeg Maxwella, dok s pokojnim suprugom Georgerom Kayom ima 6-godišnjeg sina Dylana Jorgea.

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo pokušati biti zajedno. Bog mi ga je poslao kad sam ga najviše trebala, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja djeca ga vole kao i ja", izjavila je bila Kerry u jednom od intervjua.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene