Kerry Katona iz benda Atomic Kitten optužila je pokojnog supruga Georgea Kaya za zlostavljanje.

Galerija


Britanska pjevačica Kerry Katona (40) koja se početkom milenija proslavila se u pop-grupi Atomic Kitten, ponovno se našla u središtu pažnje zbog teških optužbi koje je sada odlučila iznijeti protiv svojeg pokojnog supruga.

Vezani članci Kerry Katona Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe Kerry Katona i Ryan Mahoney Pitao njezinu djecu za dopuštenje: Tješio ju je nakon smrti supruga pa je kleknuo i zaprosio je golemim dijamantom

Kerry, koja se udavala tri puta, je u novom intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpjela zlostavljanje svojeg trećeg supruga, Georgea Kaya, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisjetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbjegla suprugov bijes.

"Bilo je jako teško napustiti ga, rekla bih čak i nemoguće. Svatko tko je bio u takvoj situaciji će me razumjeti", kazala je pjevačica.

Prepričala je i kako joj je znao šminkom prekrivati masnice na tijelu prije njezinih javnih pojavljivanja.

"Najgore mi je bilo kada bi mi pljunuo u lice. Došla sam do trenutka kada mi je draže bilo primati udarce nego da mi pljuje u lice", priznala je, a naglasila je i kako joj je posebno teško padalo to što je njezina najstarija kći morala svjedočiti zlostavljanju koje je proživljavala.

Kerry s prvim suprugom Brianom McFaddenom ima kćeri Molly (198 i Lilly-Sue (18); u braku s Markom Croftom dobila je kći Heidi (14) i sina Maxwella (13) dok s trećim suprugom kojeg je sada optužila za zlostavljanje ima sedmogodišnjeg sina DJ-a.

U intervjuu se prisjetila i svojeg teškog djetinjstva, te razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja zadnjih godina umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom koji je upropastila pretjeranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Ryanom Mahoneyem za kojeg se zaručila i koji joj je pomogao i gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog razdoblja.

Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

Požurila se pohvaliti promjenom pa joj je sve prisjelo, ismijali su je zbog detalja koji se samo njoj sviđa