bivša pop senzacija

Teške optužbe protiv pokojnog supruga vratile su je u središte pažnje, a nekoć popularnu slatkicu danas nije lako prepoznati

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Galerija

Kerry Katona iz benda Atomic Kitten optužila je pokojnog supruga Georgea Kaya za zlostavljanje.

Britanska pjevačica Kerry Katona (40) koja se početkom milenija proslavila se u pop-grupi Atomic Kitten, ponovno se našla u središtu pažnje zbog teških optužbi koje je sada odlučila iznijeti protiv svojeg pokojnog supruga.

Pogledaj i ovo Kerry Katona Namještala se u bikiniju Skinula je 19 kilograma i sad se šepuri pred fotografima: Bivša glazbena zvijezda ponosno je pokazala svoju novu figuru!

Kerry, koja se udavala tri puta, je u novom intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpjela zlostavljanje svojeg trećeg supruga, Georgea Kaya, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisjetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbjegla suprugov bijes.

"Bilo je jako teško napustiti ga, rekla bih čak i nemoguće. Svatko tko je bio u takvoj situaciji će me razumjeti", kazala je pjevačica.

Prepričala je i kako joj je znao šminkom prekrivati masnice na tijelu prije njezinih javnih pojavljivanja.

"Najgore mi je bilo kada bi mi pljunuo u lice. Došla sam do trenutka kada mi je draže bilo primati udarce nego da mi pljuje u lice", priznala je, a naglasila je i kako joj je posebno teško padalo to što je njezina najstarija kći morala svjedočiti zlostavljanju koje je proživljavala.

Kerry s prvim suprugom Brianom McFaddenom ima kćeri Molly (198 i Lilly-Sue (18); u braku s Markom Croftom dobila je kći Heidi (14) i sina Maxwella (13) dok s trećim suprugom kojeg je sada optužila za zlostavljanje ima sedmogodišnjeg sina DJ-a.

U intervjuu se prisjetila i svojeg teškog djetinjstva, te razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja zadnjih godina umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom koji je upropastila pretjeranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Ryanom Mahoneyem za kojeg se zaručila i koji joj je pomogao i gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog razdoblja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene