Keonna Green priznala kako je otac njezinog djeteta košarkaš Nick Young.


Ljubavnica Nick Younga potvrdila je kako je mladi košarkaš otac njezinog djeteta. Keonna Green je trudna nekoliko mjeseci, a sve je otvoreno priznala u intervjuu za US Weekly.

30-godišnja Green je rekla kako su ona i Nick srednjoškolske ljubavi i imaju četverogodišnjeg sina Nicka Jr.-a. Iako su bivši zaručnici, stvari između njih dvoje su se 'zapalile' koncem prošle godine te je strast opet planula.

Green tvrdi kako je ohrabrivala Nicka da sve prizna Iggy, ali nije htio. ' Rekla sam mu, Nick, ne možeš biti takav. Moraš biti pošten prema Iggy'. No, Nick je samo odbrusio 'Ne želim čuti ništa o tome'.

Iggy Azalea, Nick Young (Foto: Getty)

Koenna tvrdi kako Nick i ona imaju zajedničku prošlost te je dodala kako ne žali što se upustila u vezu s Nickom. 'Ne osjećam se krivom jer sam bila zaljubljena u njega', rekla je Green.

Green je otkrila kako očekuje curicu. 'Dijete je 200 posto Nickovo. Iako je uvijek bio brižan ,malo je bio šokiran budući da je tada bio u vezi za koju su svi znali'. Iako je Green, kaže, inzistirala da joj sve prizna, Iggy nikad nije saznala ni za vezu ni za bebu od Nicka.

Nick Young i Iggy Azalea (Foto: Getty)