bili su kao obitelj

Posljednji put zajedno: "Bit će to vrlo emotivan trenutak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rogers i Parton, koji su 1983. zajedno snimili globalni megahit "Islands in the Stream", prijatelji su više od 30 godina.

Američka glazbena legenda Kenny Rogers posljednji će se put u karijeri pokloniti publici u listopadu u Nashvilleu, a uz njega će biti i country diva Dolly Parton.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

Rogers (78) nalazi se u posljednjoj fazi svoje oproštajne svjetske turneje, a veliko finale bit će u prijestolnici countryja, Nashvilleu, 25. listopada. Rogers i Parton, koji su 1983. zajedno snimili globalni megahit "Islands in the Stream", prijatelji su više od 30 godina.

"Bit će to vrlo emotivan trenutak, nas dvoje na pozornici posljednji put", najavio je Rogers, višestruki dobitnik Grammyja i član country kuće slavnih. Dolly Parton je kazala da Rogersa doživljava kao člana obitelji. "Koncert 25. listopada bit će emotivan i vrlo poseban za oboje", rekla je. Rogers je u karijeri prodao više od 100 milijuna ploča, što ga čini jednim od najprodavanijih glazbenika u povijesti. (Hina) 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene