Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša Playboyeva zečica progovorila je o svojim seksualnim iskustvima s Hughom Hefnerom...


Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson nema problema sa sramežljivošću te uglavnom bez problema kaže sve 'što joj je na duši'. Ovog je puta otvoreno progovorila o svom putu do slave koji je ostvarila preko Playboyeve vile.

Snimke seksa Kendre Wilkinson opet kruže Internetom

Vezani članci Slika nije dostupna Kendra se 'zaigrala' s prijateljicom: Snimljene kako se skidaju GOLE! Slika nije dostupna Ovaj put ne bježi - Hef i Crystal već izvadili dozvole za brak!

Poznata plavuša progovorila je o svojim seksualnim odnosima s 88-godišnjim vlasnikom Playboya, Hughom Hefnerom. 'Zamolio me da postanem jedna od njegovih Playboyjevih zečica. Nisam znala o čemu se točno radi, no pristala sam. Tada sam živjela u najmanjem i najružnijem stanu koji postoji i imala svakakva s*anja pa sam se molila da me netko izvuče odande', rekla je Kendra, piše Daily Mail.

'Zamolio me da budem jedna od zečica i pristala sam, naravno. No nisam znala da je i seks bio uključen. On bi samo pitao - želiš li otići gore na kat - i to je bilo to. Meni je tad bilo 18, njemu 78. Nismo bile dužne seksati se s njim, bio je to naš izbor', opisala je svoje Playboy iskustvo.

Kendra je danas ima dvoje djece, a Hugh je daleka prošlost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook