Kendall Jenner snimljena je na jednoj benzinskoj postaji dok je točila gorivo u svog metalnog ljubimca.

Galerija


Članica reality klana Kardashian Jenner, 21-godišnja Kendall Jenner snimljena je u ležernom izdanju na jednoj benzinskoj postaji, u uobičajenoj situaciji u kojoj nitko nije mogao na prvu naslutiti da je riječ o jednoj od najbogatijih i najplaćenijih manekenki današnjice.

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

U trapericama, kratkoj majici, tenisicama i zaštinoj maski na licu Kendall je izašla iz automobila u Malibuu i sama bez pomoći zaposlenika benzinske natočila gorivo u svoje vintage vozilo, platila i otišla svojim putem.

Nije poznato koliko automobila Kendall ima u svojoj kolekciji, ali zna se da ih obožava. Najveća strast su joj klasični američki modeli poput Corvette Stingray iz 1957. godine, Forda Mustanga ili Camara GTO, ali posjeduje i luksuzne modele modernih vozila poput Ferrari Spidera.

Prvi automobil koji je imala bio je Range Rover koji je dobila kao rođendanski poklon za 16. rođendan, a s 19 godina već se mogla pohvaliti zavidnom kolekcijom u garaži. Oni su joj ujedno i omiljeni rođendanski pokloni pa je i za 21. rođendan dobila Rolls Roycea.

Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio