Iskreno

Bilo joj je teško: 'Zvati ga 'tata' je sve što mi je od njega ostalo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je Bruce postao Caitlyn nama koji to gledamo sa strane bilo je čudno, možemo li zamisliti kako su se stvarno osjećali članovi njegove obitelji.

I Kim i Kris i mnogi drugi članovi obitelji javno su progovorili o svojim osjećajima vezanim uz Bruceovu promjenu spola. I dok je cijeli svijet pozdravljao njegovu hrabrost, neki to ipak nisu samo tako podnosili.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Često zbog njihove javne eksponiranosti zaboravljamo da su Kendall i Kylie u stvari još djeca i sigurno im nije bilo lako gledati kako pred njihovim očima nestaje čovjek kojeg su poznavale kao svog oca.

 

'Koristim samo Jenner, još uvijek je ne mogu zvati novim imenom'

Nedavno je Kendall otvorila svoje srce i priznala kako se stvarno osjećala kada je Bruce napokon promijenio spol i postao žena.

Kendall kaže kako je odgađala upuznati 'nju' (Caitlyn) jer je znala kada se to jednom dogodi, 'njega' više neće biti.

Ipak nakon nekog vremena Kendall je prihvatila Caitlyn koja joj je dozvolila da je i dalje zove tata. Kendall kaže da joj je zbog toga malo lakše jer je to jedino što joj je od 'tate' ostalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene