Kendall Jenner posljednjih dana uživa u Miamiju s najboljom prijateljicom Bellom Hadid i bliskim prijateljem Faijem Khadrom, s kojim su ju često povezivali.

Galerija


Mlada manekenka Kendall Jenner posljednjih dana provodi se u Miamiju s bliskim prijateljima.

Vezani članci Kendall Jenner Ugledala se na sestre pa se u minijaturnom bikiniju pohvalila oblinama i zauzela seksi pozu Slika nije dostupna Guza vrijedna pažnje - za njom se okretao cijeli Miami!

Tamo je u nekoliko minijaturnih bikinija pokazala besprijekornu liniju, a u tipičnim ljetnim radostima uživala je s najboljom prijateljicom Bellom Hadid te bliskim prijateljem Faijem Khadrom, koji joj je bio pratnja i na nedavnom vjenčanju prijatelja Hailey Baldwin i Justina Biebera.

"Ne hodamo, on mi je samo pratnja", poručila je Kendall odmah tada da ne bi bilo zabune, a činjenica jest kako je 28-godišnji model i glazbenik već godinama u krugu njezinih najbližih prijatelja.

Ipak, na nekim fotografijama Fai Kendall gleda kao božanstvo, pa nije dugo trebalo da počnu priče da su više od prijatelja.

Ništa drugačije nije bilo ni u užarenom Miamiju, u kojem je Kendall paradirala u minijaturnom zmijskom bikiniju koji je više toga otkrivao nego skrivao, no na to smo kod nje već itekako navikli, kao i kod ostatka klana Kardashian-Jenner.

Inače, mladi palestinski model i glazbenik bio je u vezama s nekim poznatim djevojkama, primjerice anđelicom Victoria's Secreta Devon Windsor te glumicom Camilom Morrone, sadašnjom djevojkom Leonarda DiCaprija.

Koliko je linija 22-godišnje manekenke besprijekorna i bez uljepšavanja, uvjerite se u našoj galeriji. 

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!