To uvijek prolazi

Kad ne zna kako više privući pažnju, mlada manekenka prošeta u kratkom topiću koji malo toga ostavlja mašti

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) +2 Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Kendall Jenner postala je sve hrabrija kada je u pitanju golišavost, čak i u slobodno vrijeme.

Nije tajna da sve Kardashian-Jenner sestre obožavaju pokazivati fizičke atribute.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih Nakon prve zajedničke večeri krenula je s njim na turneju, a za mjesec dana bila je trudna

Ipak, oni 22-godišnje Kendall Jenner, za razliku od onih njezinih sestara, su prirodni, a mlada manekenka već godinama njeguje manekensku kilažu, zbog čega je nekoliko puta bila na udaru bijesne javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Naime, mnogi su joj zamjerili kako je premršava te kako šalje krivu poruku mladim ženama diljem svijeta, no činjenica jest kako je dio samog vrha modnog svijeta u kojem su još uvijek najzastupljenije žene upravo takve građe.

A Kendall je utegnute mišiće na trbuhu te vitke noge pokazala i u nedavnoj šetnji Los Angelesom. U trapericama i kratkom topiću zanosna brineta namjerno je pokazala i dio grudi, no kako ovo nije prvi put da je to učinila, nikoga nije previše iznenadila.

Victoria's Secret anđelica najtajnovitija je zvijezda sveprisutne reality obitelji koja joj je i omogućila karijeru, no posljednjih godina postala je sve hrabrija u medijskim istupima, ali i u objavljivanju golišavih fotografija, iako se i ona, kao i ostatak klana, voli fotošopirati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A čini se kako nema problema niti s golišavim kreacijama kada je u pitanju njezino slobodno vrijeme, dok se na crvenom tepihu više puta pojavila u haljinama koje su više otkrivale nego skrivale.

No treba nekako privući pažnju, zar ne? 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) +4 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene