Kendall Jenner slomljeno srce liječi uz najbolju prijateljicu Bellu Hadid i vino.

Galerija


Cure se samo žele zabavljati, zar ne?

Vezani članci Kendall Jenner i Ben Simmons Nova godina, stari dečko: Upleo ju u ljubavni trokut s bivšom, ali ipak je 2020. godinu dočekala s njim Demi Rose Bila je ovo vruća godina: Pogledajte fotke zbog kojih ćete zaboraviti na trenutačno niske temperature

Nije tajna kako su mlade manekenke Kendall Jenner i Bella Hadid bliske prijateljice, a Kendall je dobra prijateljica i Belline sestre Gigi Hadid.

Djevojke su posljednjih dana boravile u Cannesu, kao i ostale svjetske zvijezde A-liste, gdje su se zabavljale na luksuznoj jahti s prijateljima, u vožnji jet-skija, ali i čašama vina koje su ispijale u glamuroznim krpicama. Ipak, Gigi ovaj put nije bila s njima, no čini se kako smijeha nije nedostajalo.

Iako je 22-godišnja Kendall u jednom trenutku podignula srednji prst paparazzima koji su ju pokušali snimiti, ipak se brzo vratila dobroj zabavi i prijateljima koji su joj utjeha nakon prekida s NBA košarkašem Benom Simmonsom. Iako samozatajna manekenka nikada nije priznala tu vezu, činjenica jest da se od ožujka 2018. godine nije odvajala od mladog košarkaša s kojim je upoznala mnogobrojnu obitelj.

Kako se šuška, presudio im je prenatrpani raspored, a anđelica Victoria's Secreta od tada se ne prestaje odlično zabavljati na raznim glamuroznim zabavama. Posebno je dobro raspoložena na francuskoj rivijeri, u koju ju je odveo posao, ali i zadovoljstvo.

Kad liječiš slomljeno srce, uvijek je dobro imati prijateljice pored sebe, čak i one sretno zaljubljene, poput Belle Hadid, koja ponovno uživa u ljubavi s glazbenikom The Weekndom. Iako je par krajem 2016. godine imao prekid, također zbog prenatrpanih rasporeda, a glazbenik je utjehu pronašao i u kolegici Seleni Gomez, prošle godine svojoj su ljubavi dali još jednu šansu.

Tko zna, možda će tako i Kendall i Ben, koji je nakon vijesti o prekidu također viđen u noćnom provodu s prijateljima, i to u Atlantic Cityju, gdje je slavio prijateljev rođendan. Košarkaš je viđen u središnjem separeu u jednom klubu, a kada su za njega počele dolaziti golišave plesačice, košarkaš je zamolio osiguranje da ih otprate.

Zbog Kendall ili reputacije, to se ne zna. 

Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!