U vinu je spas

Dok joj bivši tjera golišave djevojke iz svog separea, ona slomljeno srce liječi na jahti s vinom u ruci

Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Ben Simmons (Foto: Instagram) Ben Simmons (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) +0 Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Getty Images) Galerija

Kendall Jenner slomljeno srce liječi uz najbolju prijateljicu Bellu Hadid i vino.

Cure se samo žele zabavljati, zar ne?

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Kratka priča Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele

Nije tajna kako su mlade manekenke Kendall Jenner i Bella Hadid bliske prijateljice, a Kendall je dobra prijateljica i Belline sestre Gigi Hadid.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Djevojke su posljednjih dana boravile u Cannesu, kao i ostale svjetske zvijezde A-liste, gdje su se zabavljale na luksuznoj jahti s prijateljima, u vožnji jet-skija, ali i čašama vina koje su ispijale u glamuroznim krpicama. Ipak, Gigi ovaj put nije bila s njima, no čini se kako smijeha nije nedostajalo.

Iako je 22-godišnja Kendall u jednom trenutku podignula srednji prst paparazzima koji su ju pokušali snimiti, ipak se brzo vratila dobroj zabavi i prijateljima koji su joj utjeha nakon prekida s NBA košarkašem Benom Simmonsom. Iako samozatajna manekenka nikada nije priznala tu vezu, činjenica jest da se od ožujka 2018. godine nije odvajala od mladog košarkaša s kojim je upoznala mnogobrojnu obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on

Kako se šuška, presudio im je prenatrpani raspored, a anđelica Victoria's Secreta od tada se ne prestaje odlično zabavljati na raznim glamuroznim zabavama. Posebno je dobro raspoložena na francuskoj rivijeri, u koju ju je odveo posao, ali i zadovoljstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kad liječiš slomljeno srce, uvijek je dobro imati prijateljice pored sebe, čak i one sretno zaljubljene, poput Belle Hadid, koja ponovno uživa u ljubavi s glazbenikom The Weekndom. Iako je par krajem 2016. godine imao prekid, također zbog prenatrpanih rasporeda, a glazbenik je utjehu pronašao i u kolegici Seleni Gomez, prošle godine svojoj su ljubavi dali još jednu šansu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Tko zna, možda će tako i Kendall i Ben, koji je nakon vijesti o prekidu također viđen u noćnom provodu s prijateljima, i to u Atlantic Cityju, gdje je slavio prijateljev rođendan. Košarkaš je viđen u središnjem separeu u jednom klubu, a kada su za njega počele dolaziti golišave plesačice, košarkaš je zamolio osiguranje da ih otprate.

Zbog Kendall ili reputacije, to se ne zna. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) +6 Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Zanimljivosti Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene