Manekenka je snimila neobične fotografije na kojima izvire iz zida i ima kosu poput konjske grive, a na jednoj rukama pokriva grudi.

Galerija


Manekenka Kendall Jenner (24) odradila je neobično snimanje za američki magazin Garage. Kako piše Daily Mail, pripadnica klana Kardashian pojavljuje se u 18. izdanju časopisa na slikama za koje je surađivala s konceptualnim umjetnikom Maurizijem Cattelanom i modnim fotografom Campbellom Addyjem.

Vezani članci Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea Kendall Jenner (Foto: AFP) Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice pokazala grudi i stražnjicu u potpuno prozirnoj haljini

Kendall, čija se bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna dolara, pohvalila se fotografijama na Instagramu, a mnogi su komentirali kako su bizarne. Naime, manekenka na jednoj izvire iz zida i vidi joj se samo gornji dio tijela i naziru grudi ispod sakoa, a rukama drži kosu koja je poput grive konja. Na drugoj fotografiji joj na ramenu sjedi ptica dok na posljednjoj nema ništa na sebi i prekriva grudi rukama.

“Jesu li to samo meni slike zastrašujuće?“, “Čudno“, “Ovo je poput horora 'Krug'. Samara, jesi li to ti?“, komentirali su fanovi na neke fotografije. No ona na kojoj Kendall prekriva grudi rukama većini se svidjela.

“Makni ruke s njih“, “Predivna si“, “Odlična fotografija“, napisali su.

Britanci šokirani novim ispadom Meghan i Harryja: "Odjekuju bijesom i pakošću, bit će još gore!"