Kendall Jenner je s trona najbolje plaćenog modela na svijetu ove godine svrgnula Gisele Bundchen, koja je to mjesto držala punih 15 godina.

Galerija


Kendall Jenner najplaćeniji je svjetski model sa zarađena 22 milijuna dolara (oko 142 milijuna kuna). Tako je s trona svrgnula Gisele Bundchen, koja je to mjesto držala punih 15 godina. Po pisanju Forbesa 22-godišnja polusestra Kim Kardashian, Kendall je u zadnjih 12 mjeseci utržila oko 22 milijuna dolara, u odnosu na 17,5 milijuna koliko ih je zaradila Bundchen.

Kendall Jenner (Foto: Getty)
Kendall Jenner (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Kendall Jenner (Foto: Instagram) Nije joj loše: Kraljica manekenki među mnoštvom frajera osjeća se baš kao riba u moru Kendall Jenner (Foto: Profimedia) U minijaturnom bikiniju paradirala je ispred zgodnog prijatelja koji u nju gleda kao u boginju

Kraljica modnih pista i zvijezda reality showa je više nego udvostručila zaradu u odnosu na 2016. godinu kada je utržila "samo" 10 milijuna dolara. Treća je 31-godišnja Chrissy Teigen sa zarađenih 13,5 milijuna dolara, koja je na popisu prvi put.

Kendall Jenner (Foto: Getty)
Kendall Jenner (Foto: Getty) Foto: Getty

Sestre Gigi i Bella Hadid su na petom, odnosno devetom mjestu. Prva je zaradila 9,5 milijuna dolara, a druga šest. Na desetom mjestu Forbesova popisa našla se i plus-size manekenka Ashley Graham koja je od 1. lipnja 2016. do 1. lipnja 2017. zaradila 5,5 milijuna dolara. (Hina)