Svrgnula Gisele s trona

Zarada od 142 milijuna kuna: Seksi brineta najplaćeniji je svjetski model

Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) +0 Kendall Jenner (Foto: Getty) Galerija

Kendall Jenner je s trona najbolje plaćenog modela na svijetu ove godine svrgnula Gisele Bundchen, koja je to mjesto držala punih 15 godina.

Kendall Jenner najplaćeniji je svjetski model sa zarađena 22 milijuna dolara (oko 142 milijuna kuna). Tako je s trona svrgnula Gisele Bundchen, koja je to mjesto držala punih 15 godina. Po pisanju Forbesa 22-godišnja polusestra Kim Kardashian, Kendall je u zadnjih 12 mjeseci utržila oko 22 milijuna dolara, u odnosu na 17,5 milijuna koliko ih je zaradila Bundchen.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner golo i naprijed i iza! Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) Foto: Getty

Kraljica modnih pista i zvijezda reality showa je više nego udvostručila zaradu u odnosu na 2016. godinu kada je utržila "samo" 10 milijuna dolara. Treća je 31-godišnja Chrissy Teigen sa zarađenih 13,5 milijuna dolara, koja je na popisu prvi put.

Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) Foto: Getty

Sestre Gigi i Bella Hadid su na petom, odnosno devetom mjestu. Prva je zaradila 9,5 milijuna dolara, a druga šest. Na desetom mjestu Forbesova popisa našla se i plus-size manekenka Ashley Graham koja je od 1. lipnja 2016. do 1. lipnja 2017. zaradila 5,5 milijuna dolara. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene