teško je to slušati

Opet ju napadaju da je nezdravo mršava, iako je već objasnila zašto tako izgleda i otkrila što jede: "Nije lijepo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner svoejdobno je istaknula da se pokušava udebljati, no njezino tijelo to ne dopušta.

Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner (24) opet se našla na meti kritika zbog svoje mršavosti, iako je ranije objasnila zašto tako izgleda. 

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Pripadanica klana Kardashian-Jenner pojavila se na Tjednu mode u Milanu u dugoj smeđoj haljini s kojom je uskladila zaštitnu masku za lice, a na nogama je imala crne cipele. Imala je frizuru koja je postala opet hit i riječ je o mokroj kosi. 

Kendall je zbog svog izgleda ponovno bila izložena brojnim kritikama. Naime, javnost je komentirala kako izgleda nezdravo mršavo, a nije im se svidjela ni njezina kosa zbog koje su do izražaja došle njene uši. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i 💛 lakes

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Manekenka je već ranije odgovorila na komentare povezane s njezinom težinom te istaknula da ih nije nekad lako slušati. "Stalno me kritiziraju da sam premršava. Pokušavam dobiti na težini, ali moje tijelo to ne dopušta. Ono što ljudi ne razumiju je da prozivati nekog da je premršava jednako je kada ih kritiziraš da su predebeli. Nije lijep osjećaj kada ti to govore", rekla je Kendall za Daily Mail. 

Priznala je i kako joj je manekenstvo pomoglo da prebrodi sramežljivost. "Istina je, nekad sam bila sramežljiva. Ne bih skoro nikad pričala, samo sjedila i radila što sam trebala. Nikad me nisu maltretirali zbog toga i nije mi se činilo da bih to trebala popraviti", ispričala je. 

Inače, otkriveno je kako izgleda Kendallin svakodnevni jelovnik. Jede maslac od kikirikija, pije čaj za detoks, voli povrće pripremljeno na roštilju i rižu, obožava smrznuti jogurt te avokado s pečenim jajima. Usto često konzumira tjesteninu, a njezina sestra Khloe Kardashian je svojedobno istaknula da uvijek ima dan za varanje u zdravoj prehrani baš s njom. Naime, Kendall nerijetko jede pizzu i hamburgere što je vjerojatno nekima nezamislivo zbog njene figure. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene