kao od majke rođena!

Jedna od najuspješnijih manekenki skinula se do kraja nakon prekida veze, a doznalo se i što je presudilo ovoj ljubavi!

Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner - 2 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +0 Kendall Jenner - 2 Galerija

Kendall Jenner na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se sunča potpuno gola nakon što je nedavno okončala vezu s košarkašem Devinom Bookerom.

Manekenka Kendall Jenner izazvala je pravu pomutnju na Instagramu fotografijom na kojoj pozira kao od majke rođena.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Kendall se fotkala tijekom sunčanja i na sebi je imala samo zelenu šiltericu, a pratitelji su zaključili da slijedi još golišavih objava zbog njezina nedavnog prekida s NBA zvijezdom Devinom Bookerom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

"Vidi se da si single", "Veselimo se tvojim objavama nakon prekida", "Sama i spremna za druženje", samo su neki od komentara u tom stilu, a svi su se složili i da Kendall izgleda fenomenalno.

Kendall i Devin bili su u vezi dvije godine, a razlog njihova prekida otkrio je izvor blizak bivšem paru.

"Nakon dvije godine imali su razgovor o tome kamo ide njihova veza. Kako se nisu kretali prema naprijed, bilo je vrijeme za pauzu, ali vjerojatno trajnu", kazao je izvor za Page Six.

Inače, Kendall je sa zaradom od 40 milijuna jedna od 10 najbolje plaćenih modela na svijetu u 2022. godini prema ljestvici časopisa Forbes. A iako je članica najpoznatije reality obitelji, svoj privatni život ne voli dijeliti s javnosti, pa je tako s bivšim dečkom viđena samo nekoliko puta, a nisu poznati ni detalji njihove veze.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +15 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila je fotografije iz kreveta i otkrila za koga navija čak i dok spava!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 2 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić +6 Luka i Vanja Modrić Celebrity Modrić se pohvalio ljetovanjem s Kovačićima, pogledajte kako naši nogometaši uživaju s lijepim suprugama i djecom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene