Dodjela British Fashion nagrada u Londonu u ponedjeljak okupila je brojna slavna lica.

Galerija


Sinoć je održana jedna od najvažnijih modnih noći u godini.

Vezani članci Princ Harry i princ Charles Harry u problemu: Zabrinut je zbog bolesnog oca, ali Meghan je donijela niz odluka i tražila da ih poštuje Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Riječ je o dodjeli British Fashion nagrada koja se održala u Royal Albert Hall dvorani u Londonu i koja je na crvenom tepihu okupila brojne slavne dame koje su se posebno potrudile zablistati tu večer.

Među njima su bile Victoria Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, Kaia Gerber i Cindy Crawford, ali i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja se pojavila kao iznenađenje te pobrala svu pažnju u jednostavnoj i elegantnoj crnoj haljini na jedno rame koja je lijepo istaknula njezin trudnički trbuščić.

Među uzvanicama je bila i manekenka Kendall Jenner koja je ponovno ukrala dio medijskog kolača zahvaljujući zlatnoj haljini koja je otkrila njezine bradavice, ali i stražnjicu jer je bila prozirna.

Iako smo ovakav model haljine vidjeli već nekoliko puta na njoj, mlada manekenka očito zna kako on svaki put "pali" pa ne odustaje od njega.

Zavirili smo u našu arhivu te se prisjetili upravo takvih njezinih izdanja iz prošlosti, a vama ostavljamo da sami prosudite koje vam je bilo najbolje.

Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama

Imala je boljih izdanja: Dekolte slavne pjevačice nije oduševio baš nikoga

Holivudska glumica prekinula s dečkom pa utjehu pronašla u bivšem suprugu