Stare prijateljice

Tko ih ne bi gledao? Bilo je dovoljno da se napola odjevene prošeću plažom i postanu njezine glavne zvijezde

Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kendall Jenner i Hailey Baldwin uživale su zajedno zabavljajući se na plaži u Malibuu.

Proslavljene manekenke i jedne od najtraženijih modela Kendall Jenner i Hailey Baldwin godinama su bliske prijateljice i često se druže, a na jednom od posljednjih druženja uhvatili su ih paparazzi, i to u izdanjima koja su se svidjela njihovim obožavateljima, a kako i ne bi.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian Opet su bile glavne! Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

24-godišnja Kendall i 23-godišnja Hailey odlučile su provesti neko vrijeme u kući na plaži u Malibuu koja je u najmu najslavnije reality obitelji na svijetu Kardashinan-Jenner. Djevojke su uživale u pogledu na ocean, baš kao i prolaznici u njihovim izdanjima u bikinijima, u kojima su do izražaja dolazile njihove duge noge i obline.

Kendallina je obitelj kuću na plaži inače iznajmila u ljetnim mjesecima, a u njoj se nalazi sedam spavaćih soba, deset kupaonica, a trenutačna cijena na tržištu iznosi joj 120 milijuna dolara. U vlasništvu je poduzetnice Diane Jenkins, koja im je dala dopuštenje da kuću mogu koristiti kada i koliko god dugo žele.

Hailey je nedavno dio ljetnog odmora provela u Italiji, kamo se zaputila s drugom najboljom prijateljicom Bellom Hadid. Djevojke su privatnim avionom otputovale za susjednu nam zemlju, gdje su se ukrcale na luksuznu jahtu kojom su otišle do Sardinije. Paparazzi su ih ulovili dok su se spremale za kupanje u moru, a obje su bile u tangama i minijaturnim bikinijima koji su više otkrivali nego skrivali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene