Kendall Jenner i NBA košarkaš Ben Simmons počeli su se viđati u ožujku 2018. godine, a čini se kako su obnovili romansu.

Galerija


Poznato je kako Kendall Jenner od svih reality sestara najviše skriva svoj privatni život.

Vezani članci Kendall Jenner i Ben Simmons Nova godina, stari dečko: Upleo ju u ljubavni trokut s bivšom, ali ipak je 2020. godinu dočekala s njim Kourtney Kardash i Younes Bendjima Ponovno je viđena s 13 godina mlađim, koji ju je navodno varao te ju javno vrijeđao

Neko se vrijeme šuškalo i kako je 22-godišnja manekenka zapravo lezbijka, no zbog poslova to vješto skriva. Istovremeno je pak viđana u društvu nekoliko košarkaša, među kojima je najistaknutiji Ben Simmons.

Iako samozatajna Kendall nikada nije priznala tu vezu, činjenica je da se od ožujka 2018. godine nije odvajala od mladog košarkaša, s kojim je upoznala i mnogobrojnu obitelj.

Ipak, navodni par nekoliko je puta prekidao vezu, i to zbog prenatrpanih rasporeda, no posljednjih dana ponovno se ne odvajaju jedno od drugoga. Tako je duo u više navrata viđen u užarenom Miamiju, gdje se prošlog vikenda održavao legendarni Super Bowl.

Par je viđen uz bazen hotela u kojem je odsjeo, a zatim i na samom sportskom događanju, pa ne čudi što se počelo pričati o pomirenju.

Zajedno su dočekali i novu 2020. godinu, u koju su ušli poljupcem na jednoj glamuroznoj zabavi, a pogađate, o svemu i dalje mudro šute.

No fotografije ionako govore više od tisuću riječi.

Glumac ne skida ruke s manekenke nakon kratkog i nimalo lijepog braka s kontroverznom pjevačicom