Kendall Jenner prošetala je ulicama Los Angelesa u majici bez grudnjaka.

Galerija


Najplaćenija i najtraženija manekenka na svijetu, 23-godišnja Kendall Jenner na modnim je pistama i društvenim događanjima uvijek besprijekorno sređena i svojom ljepotom oduzima dah, no u slobodno vrijeme voli prošetati u poprilično opuštenim izdanjima. Neki bi rekli ponekad i previše opuštenim.

Vezani članci Bez grudnjaka Riješile se grudnjaka i krenule u novi dan punim plućima, pogledajte taj zarazni entuzijazam Bujne djevojke Pohvalile se svojim bujnim intervencijama u prostor, što kažete na njihov performans?

Iako je sve donedavno slovila kao najpristojnija članica slavne obitelji Kardashian-Jenner, čini se kako u posljednje vrijeme postaje sve slobodnija i nije joj neugodno pokazati i više nego što bi trebala. Tako se nedavno pojavila u topiću koji malo toga ostavlja mašti, pozirala je potpuno gola, izašla bez donjeg rublja, pokazala guzu, a sada je pak odlučila izaći u majici bez grudnjaka i cijelom svijetu pokazati svoje bradavice.

U takvom izdanju izašla je usred dana, točnije na ručak u jedan od restorana u Los Angelesu, a društvo joj je pravio prijatelj i reper Travis Taco Bennett. Na svom profilu na Instagramu objavila je i nekoliko priča, a nije odoljela ni korištenju popularnih filtera s leptirićima.

Kendall je nimalo čednu fotografiju objavila prije nekoliko dana, a na njoj pozira sleđa i u prvom je planu njezina pozadina, a bila je glavna zvijezda modne revije H&M i Giambattiste Vallija.

Zbog ove žene na pozornici Davor Bilman je zanijemio: Pokazala je svu ljepotu ženskog tijela!