Sjećate se njega?

Omiljeni Ezel i njegova 13 godina mlađa supruga dobili drugo dijete, detalje obiteljskog života vješto kriju od svih!

Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 3 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 3 Sinem Kobal/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 7 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 2 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 1 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 8 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 9 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 11 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 10 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 6 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 5 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 4 +5 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 3 Galerija

Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal dobili su drugo dijete, djevojčicu kojoj su odlučili dati ime Lejla.

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca 47-godišnji Kenan Imirzalioglu koji se proslavio u seriji "Ezel" dobio je drugo dijete s 13 godina mlađom suprugom, također glumicom Sinem Kobal.

Par je dobio malenu kćer, a sretna je vijest objavljena na portalu serieturkish, nekoliko mjeseci nakon što je Sinem potvrdila da im dolazi prinova. Odlučili su joj dati ime Lejla, a mlađoj sestri veseli se i Lalin koju su dobili 2020. godine.

Inače ne vole otkrivati detalje o svom privatnom životu i žive povučenim obiteljskim životom, no Sinem je u jednom od rijetkih intervjua za turske medije priznala kako se vesele kćeri.

"Sretna sam i radujem se, spremna sam dobiti drugo dijete", izjavila je kratko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Kenan i Sinem vjenčali su se 2016. godine, što je slomilo srca njegovim brojnim obožavateljicama koje za njim uzdišu otkako su ga pratile u seriji "Ezel" čija se radnja temeljila na romanu "Grof Monte Cristo", kao i u seriji "Karadayi".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene