Danas je redakcijom Dnevnik.hr-a poput bombe odjeknula vijest da je preminuo Kemal Monteno, međutim, glasina se, srećom, pokazala netočnom!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Kako bismo provjerili istinitost glasine koje je danas prošla kroz vjerojatno mnoge redakcije, nazvali smo Kemala Montena da vidimo je li sve u redu. Živ i zdrav, pjevač nam se javio na mobitel i ljubazno porazgovarao s našom novinarkom.

'To je meni sve smiješno, već mi se to nekoliko puta dogodilo i ne znam tko bi to mogao napraviti. Evo, hvala Bogu, živ sam i zdrav', nasmijao se Kemal glasinama o svojoj smrti.

>> 'Kemo nije imao srčani, osjeća se dobro, no još uvijek je u bolnici'

Dakle, ne samo da je čovjek živ i zdrav, već je opovrgnuo i bilo kakve tračeve o narušenom zdravlju. Malim istraživanjem saznali smo da je vijest o smrti poznatog pjevača objavljena na nekim od srpskih medija, a ova dezinformacija putem društvenih mreža i estradnih kuloara otišla je toliko daleko da je vijest čak i update-ana i na Wikipediji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook