Privatni problemi

OSRAMOĆENA KELLY ROWLAND 'Nisam željela izaći iz kuće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon rasprada grupe Destiny's Child, Kelly Rowland započela je svoju solo karijeru, ali zbog privatnih problema nije željela izlaziti iz kuće.

Nekoć je stajala bok uz bok s Beyonce, te s njom i Michelle Williams činila jednu od najpoznatijih ženskih grupa svih vremena, Destiny's Child. Nakon rasprada grupe, Beyonce je postala R'n'B kraljica, a Kelly je objavila par hitova poput 'Stole' i dueta s reperom Nellyjem 'Dilemma'.

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Tada joj se dogodilo i nešto zbog čega nije više ni željela izaći iz kuće. Započela je 2004. vezu s nogometašem Royem Williamsom, te su se iste godine i zaručili, a onda, u siječnju 2005., dva mjeseca prije vjenčanja prekinuli su jer se 'nisu dovoljno dobro poznavali da bi se vjenčali'.

Ubrzo nakon toga, Kelly se pojavila u vjenčanici na naslovnici magazina Modern Bride, za koji se fotografirala dok je još planirala svoje vjenčanje. Kelly je izjavila kako se osjećala toliko osramoćeno zbog naslovnice, jer je javnost već znala za prekid. 'Nisam ni željela izaći iz kuće i stvarno nisam željela staviti svoju obitelj u poziciju, u kojoj moraju odgovarati na pitanja vezana uz vjenčanje.'

Danas je sretno udana za svog menadžera, Tima Witherspoona, i majka jednogodišnjeg sina. Još uvijek se druži s Beyonce i Michelle, a njezin duet s Davidom Guettom 'When Love Takes Over' i dalje se zna čuti na radiju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene