Baš kao i Angelina Jolie

Otkriven koban gen: 'Mama nas je natjerala da se svi testiramo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći rock legende otkrila da i ona planira odstraniti jajnike jer također nosi BRCA1 gen.

Liječnici Angeline Jolie kod slavne su glumice detektirali potenicijalno rani stadij raka jajnika te se ona podvrgnula operaciji kojom su joj uklonjeni jajnici i jajovodi. Samo jedan dan nakon saznanja o operaciji slavne glumice i kći rock-legende Ozzyja Osbournea. Kelly Osbourne, podijelila je s javnosti svoje probleme.

 

A photo posted by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Pogledaj i ovo Kelly Osbourne Kao da to nije ona! Bivša punašna slatkica zabrinula nikad mršavijom pojavom, njene najnovije fotografije otkrile su da joj se lice potpuno izobličilo!

Naime, Kelly je u emisiji The Talk komentirala Angelininu hrabru odluku te otkrila da i ona planira odstraniti jajnike jer također nosi BRCA1 gen.

 

Njezinoj majci Sharon dijagnosticiran je rak debelog crijeva 2002. godine. Uspješno ga je operirala, a nakon što se oporavila, pomoću genetičkog testiranja za otkrivanje sklonosti obolijevanja od raka dojke i/ili jajnika otkrila je da nosi BRCA1 gen. Tada se, baš kao i supruga Brada Pitta, odlučila na dvostruku mastektomiju.

Angelina Jolie pismom se obratila javnosti i obznanila kako je nakon uklanjanja obiju dojki prije dvije godine, opet bila na operaciji prije svega dva tjedna.

'Ja imam gen za rak. Mama nas je natjerala da se svi testiramo nakon što je otkrila da ga ona i ima i obavila dvostruku mastektomiju. Slažem se 100 posto s time. Znam da ću i ja to morati napraviti jednog dana jer, ako ću imati djecu, želim biti prisutna u njihovom odrastanju. Želim ih podržavati na koji god način mogu. Treba čestitati Angelini jer je usmjerila pažnju na to i sad će se ljudi odlaziti testirati', rekla je Kelly, piše Gossip Cop.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene