Nema šanse da biste je prepoznali!

Ovako je prije 36 godina izgledala plavuša za kojom su muškarci ludjeli, pogledajte koliko se promijenila od dana najveće slave!

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) +0 Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly McGillis bila je zvijezda filma ''Top Gun'', u kojem joj je kolega bio Tom Cruise, no godine su prošle, a danas bi je rijetki prepoznali.

''Top Gun'' je 80-ih godina bio pravo osvježenje na filmskoj sceni i glavni su glumci odlično odradili svoje uloge. Tom Cruise ostao je glumiti u popularnim filmovima i još i danas razvaljuje svoje filmske uloge.

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Neki su neprepoznatljivi! Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

No njegova partnerica s ekrana, Kelly McGillis, koja je u ''Top Gunu'' glumila zanosnu instruktoricu pilotske vožnje Charlotte Blackwood, još je nekoliko godina glumila u filmovima i serijama, a nakon toga se povukla iz javnosti i posvetila kazališnoj sceni.

"Stara sama i debela, izgledam primjereno svojim godinama i o tome se zapravo radi u cijeloj priči. Ali radije se osjećam potpuno sigurno u svojoj koži i sa svojim godinama", komentirala je Kelly u intervjuu za ET uoči početka snimanja nastavka filma, u kojem ju je zamijenila Jennifer Connelly.

Ova 64-godišnjakinja 2009. je šokirala priznanjem da je homoseksualka iako iza sebe ima dva braka i dvoje djece, a trenutno živi s partnericom Melanie Leis.

Kelly iza sebe ima buran život. Jedno vrijeme borbu je vodila s drogom, a čitav se život bori s napadajima panike, čemu je razlog strašan događaj iz njezine mladosti.

Otkrila je kako je u osamdesetima bila silovana od dvojice muškaraca.
McGillis je izlazila iz tuša kada su joj dva muškarca razbila vrata stana. Unatoč njezinim vriscima, McGillis je bila prisiljena krenuti u spavaću sobu s nožem prislonjenim na lice. Muškarci su se izmjenjivali u seksualnom napadu na glumicu, pljujući po njoj, udarajući je i ubadajući je nožem.

Svoje je traumatično iskustvo podijelila u jednom intervjuu, a čak ni nakon toliko godina nema mira. Prije nekoliko je godina doživjela napad u vlastitoj kući i otad ima čak i dozvolu za nošenje pištolja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Eciji Ivušić zaručnik se javno obratio zbog golišave fotke koju je objavila, njegov komentar ukrao je svu pozornost!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nova seksi fotka Nives Celzijus izazvala raspravu: Koliko je dugo ovaj raskošni dekolte ostao na mjestu?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene