sve za fotku

Ova fotografija izazvala je bijes na društvenim mrežama, mnogi su ovdje izgubili život: "To nije šala, zašto to radiš?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Gale pozirala je u joga pozi na rubu opasne litice u Arizoni, na kojoj su brojni izgubili život posljednjih mjeseci jer su htjeli snimiti dobru fotografiju za društvene mreže.

Australska manekenka Kelly Gale ovoga je tjedna prestravila obožavatelje fotografijom na kojoj trenira jogu na rubu opasne litice.

Gale je u sportskoj odjeći napravila most tako da si je riskirala život, a samo nekoliko centimetara dijelilo ju je od sigurne smrti da je napravila bilo kakav pogrešan potez.

"Ležerno istezanje na rubu", napisala je Kelly 25-godišnja u opisu fotografije, a uslijedili su brojni komentari njezinih pratitelja. "Budi oprezna, mogla bi pasti", "Ovo nije šala, moj brat je pao s ruba slične litice i poginuo. Molim vas, nemojte to pokušavati", "Slika je odlična, ali zašto to radiš?", samo su neki od komentara njezinih fanova.

Kelly Gale pozirala je u kanjonu u Arizoni, a radi se o području na kojem je nekoliko ljudi izgubilo život u posljednjih nekoliko godina pokušavajući napraviti fotografiju tako da poziraju na rubu litice.

Australskoj manekenki kontroverzne snimke nisu strane. Prije nekoliko godina preskakala je preko užeta ispred restorana brze hrane te je istaknula kako je zdrav život važan te da joj ne bi na pamet palo jesti u sličnom restoranu. Brojni pratitelji su je napali jer su smatrali kako nije u redu od nje da radi negativnu promociju bilo kojem restoranu.

Gale je inače Victorijina anđelica koja je u svojoj karijeri krasila i brojne naslovnice svjetskih časopisa, između kojih je i Playboy. Obožavatelje je opčinila i kada se pojavila u spotu "Duele el Corazon" Enriquea Iglesiasa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene