Viktorijina anđelica Kelly Gale skinula je sve sa sebe pa pozirala u toplesu u sauni.

Galerija


Mnoge se slavne dame vole povremeno obnažiti za Instagram, no Kelly Gale sada je cijelu stvar podigla na novu razinu. Viktorijina Anđelica inače je dobro poznata po svojoj ljubavi prema golišavim selfijima i mikro badićima, no ovog je puta nadmašila samu sebe. 

Vezani članci Slika nije dostupna ZAR I ONA? Slavna manekenka ljetuje u Hrvatskoj Slika nije dostupna Čuvala je ovaj video do kraja

Naime, ljepotica se snimila kako u sauni uživa u blagotvornim učincima para, a pri tome je bila u toplesu. Očekivano, Instagram se zapalio zbog toliko seksi InstaStroyja pa ne sumnjamo kako je njezinih 1,2 milijuna obožavatelja bilo oduševljeno prizorom. 

Inače, ljepotica švedsko-australskih korijena proslavila se zahvaljujući svom nevjerojatnom tijelu i isklesanim mišićima, a časopisi na čijim bi se naslovnicama ona pojavila obarali bi rekorde prodanosti. Kelly je karijeru započela skinuvši se za slavni muški časopis Playboy, a od tada je postala i jedna od najprepoznatljivijih Viktorijinih anđelica nove generacije.

Ovaj glumac nekoć je bio seks-simbol i san svake žene, a sada ga na ulici ne biste prepoznali